- Úvod
- >>
- Grily
- >>
- BROIL KING
- >>
- BROIL KING Crown Pellet 500 Peletový gril s wifi/BT + 2sondy
BROIL KING Crown Pellet 500 Peletový gril s wifi/BT + 2sondy
BROIL KING Crown Pellet 500 Peletový gril s wifi/BT + 2sondy
Gril na veľké briskety, rebierka, ale aj steaky. Vhodný pre 8 až 10 osôb.
Broil King - Crown Pellet 500 patrí vďaka svojmu kvalitnému robustnému spracovaniu tela z oceľového plechu a žiaruvzdornému tesneniu veka (zlepšuje vlastnosti grilu za nepriaznivých poveternostných podmienok) do najvyššej kategórie peletových grilov.Prednosťou peletových grilov je predovšetkým ich ľahká obsluha v spojení s prírodným palivom v podobe peliet z tvrdého dreva.
Broil King - Crown Pellet 500 je schopný pracovať s teplotou od 80 až do 315 ° C a vy tak môžete v grile nielen grilovať, ale aj piecť, ražniť či údiť! Jeho jedinečnosť oceníte predovšetkým pri low-and-slow grilovaní. Pridávanie peliet pomocou závitového podávača, ako aj rýchlosť ventilátora, a tým i teplota sú riadené úplne automaticky. Vy si tak môžete vďaka zmesiam rôznych druhov dreva obsiahnutých v peletách, ktoré pri horení vydávajú teplo a dym, vychutnať fantastickú vôňu, ktorá je typická pre grily na drevo. A to bez problémov s reguláciou teploty a častého prikladania dreveného uhlia či brikiet. Vyhorené palivo je potom zhromažďované v popolníku v spodnej časti grilu.
Ovládací panel s prehľadným LCD displejom s dobrou čitateľnosťou aj na slnečnom svetle, má tri predvoľby: pre údenie 107 ° C, pečenie 176 ° C a grilovanie 315 ° C. Okrem toho si pomocou podsvieteného tlačidlového ovládača môžete nastaviť svoju vlastnú požadovanú teplotu.
Väčšinu funkcií grilu Broil King - Crown Pellet 500 je možné pohodlne ovládať cez mobilný telefón vďaka aplikácii pre telefóny s operačným systémom Apple alebo Android. Po pripojení grilu na domácej Wi-Fi je možné ho obsluhovať z akéhokoľvek miesta na svete. Dve integrované tepelné sondy sa vpichujú do pripravovaných pokrmov a vy tak máte neustále, napríklad aj cez mobilný telefón, prehľad o teplote vo vnútri mäsa. Ďalší samostatný sensor sleduje teplotu vo vnútri grilovacieho boxu, aby vaše grilovanie bolo 100% pod kontrolou.
Liatinové obojstranné rošty zakryjú celú grilovaciu plochu Broil King - Crown Pellet 500. Druhé grilovacie poschodie slúži predovšetkým na odpočinutie mäsa, zapekanie pečiva či k príprave potravín, ktoré nepotrebujú pri svojej príprave priamy oheň. V spodnej časti Broil King - Crown Pellet 500 nájdete odkladací priestor na vrece s peletami.
Dve veľké robustné kolieska sú určené pre bezproblémové premiestňovanie grilu aj na niepríliš rovnom teréne. Zvyšné dve nohy je možné výškovo nastaviť a zaistiť tak stabilitu grilu.
Parametre produktu Broil King - Crown Pellet 500
Odporúčaný ochranný obal:
Čo sú drevené pelety?
Drevené pelety sú zdrojom paliva pre peletové grily alebo na údenie v údiarni a dochutenie v plynovom grile. Na rozdiel od kúskov dreva sú pelety malé a kondenzované. Drevené pelety sa zvyčajne dodávajú ako kombinácia recyklovaných materiálov stromov. Bežné stromové materiály používané na drevené pelety zahŕňajú drevnú štiepku, kôru stromov a dubové drevo. Drevené pelety sú najvhodnejšie pre vonkajšie pece na pizzu, ako je Ooni Frya a údiarne. V konečnom dôsledku sú skvelé na grilovanie a pečenie pizze.
Druhy drevených peliet.
K dispozícii je niekoľko druhov drevených peliet. Každý druh dodáva jedlu jedinečnú chuť.
Mesquite
Mesquite drevo je bohaté na dymovú chuť. Pri pečení s mesquite drevom budete mať viac grilovacej chuti. V závislosti od typu jedla, ktorú pripravujete, je mesquite vynikajúcou voľbou.
Dub
Pelety z dubového dreva sú najbežnejšie na pečenie pizze, ale aj v grile. Dubové drevo je vhodné na pizzu, pretože má nízku vlhkosť a vytvára príjemnú dymovú chuť. Na rozdiel od iných drevených peliet ochutnáte prírodnejšie mäso.
Javor
Javorové drevo produkuje sladší druh dymu. Na rozdiel od mesquite, dym vytvára sladkú, takmer ovocnú chuť.
Čerešňa
Čerešňové drevo nevytvára čerešňovú príchuť, ako naznačuje názov. Namiesto toho je drevená príchuť zemitá. Zemitá chuť sa líši od prírodných dymových chutí vyrobených z dubového alebo mesquitového dreva. Keď hovoríme zemité, myslíme to vážne. Je ideálna zeleninu, ako je špenát, brokolica a ďalšie. Okrem toho zvýrazňuje chuť pečiva a múčnych produktov.
Jablko
Jablkové drevo produkuje sladkú dymovú príchuť, ktorá je dosť zložitá. Podobne ako čerešňa, môže byť skvelé na studený dymový syr alebo na údenie bravčového mäsa. Pretože je to tvrdé drevo, jablkové drevo horí pri vysokých teplotách a vydrží dlho.
Hickory
Hickory vo všeobecnosti produkuje silnejší dym. Nie je najlepšie na pečenie pizze, pretože vytvára veľa dymu. Mäso dobre absorbuje hickory, čo ho robí ideálnym pre tie plátky kuracieho a slaniny.
Pekanové
Pekanové drevo produkuje dymové príchute podobné hickory. Rozdiel je v tom, že chuť, ktorú produkuje, nie je taká silná. To je dobrá voľba, ak máte radi chuť hickory, ale nechcete to tak silné.
Tipy na varenie s drevenými peletami
Varenie s drevenými peletami nie je vždy jednoduché. Dôležitú úlohu zohrávajú úlohu suroviny, ktoré grilujte, alebo pečiete. Lepšie použiť javor alebo jablkové drevo na mäso. Mäso absorbuje dym z dreva, ako je hickory a javor. Môžete byť kreatívni. Napríklad je možné pridať orechovú príchuť kombináciou javorového a hikorového dreva.
Varte iba s peletami potravinárskej kvality
Pelety potravinárskej kvality sa zvyčajne vyrábajú z dubového, javorového alebo jablkového dreva. Na druhej strane, nepotravinárske pelety sú typicky smrek, borovica a iné mäkké drevo. Pelety, ktoré nie sú potravinárske, sú vykurovacie pelety. Pelety potravinárskej kvality budú horieť dlhšie a nezanechajú za sebou toľko popola ako vykurovacie pelety. Zahrievacie pelety budú horieť teplejšie, ale produkujú viac dymu, ťažšie sa čistia a zhoršujú chuť pizze.
Ďalšie tipy:
Parametre
Značka | Broil King |
---|---|
Počet osôb | 8 až 10 |
Načo je gril ideálny | expert na briskety a steaky |
Predĺžená záruka | Áno rôzne diely |
Plancha | nie (možnosť dokúpiť) |
Otočný ražeň | nie |
Farba | čierna |
Min teplota °C | 80 |
Max teplota °C | 315 |
Násypka pelety kg | 8 |
Wifi/BT | áno |
Teplomer | áno |
Vrátenie tovaru do 30dní | Áno |
Hmotnosť | 73 kg |
Doplňujúce informácie
* Všetky plynové grily Broil King sa vyrábajú v USA a Kanade, aby sa zabezpečila najvyššia kvalita.
Doplňujúce informácie
Príslušenstvo
Zvážte aj tieto produkty
PÁR INFORMÁCIÍ NAVYŠE
Dodávku grilov na palete je možné načasovať s presnosťou na +/-2 dni dopredu - na Vami určený dátum. Nie je možné garantovať presný dátum/.
Do poznámky k objednávke prosím zadajte požadovaný orientačný dátum dodávky.
Ak si chcete váš nový gril/pizza pec rovno odviezť*, vojde vám do vášho auta?
Naše skúsenosti s nakladaním krabíc do rôznych vozidiel:
1. Gril Campingaz Onyx vojde do VW Passat Kombi
2. Gril Broil King Regal 590 vojde do Huyndai Tucson
3. Gril Broil King Crown 410 sme vopchali do Citroen C3
4. Pizza pec Ooni Koda 16 vojde Tesla Model 3
Všeobecne neodporúčame sedany
*tovar objednaný na osobný odber je pripravený do 30min /počas pracovných dní/. Tovar označený v predajni, je možné odobrať okamžite.
Predajňa, sklad a výdajné miesto sú na jednom mieste. Parkovanie pod budovou /zadarmo /.
Ako sa k nám dostanete.../vchod A 2. poschodie/
Otváracie hodiny:
Po: 10:00-18:00
Ut: 10:00-18:00
St: 10:00-18:00
Št: 10:00-18:00
Pi: 10:00-18:00
So: 9:00-12:00
Ne: zatvorené
/otváracie hodiny samozrejme vieme prispôsobiť individuálne na základe dohody/
Ako to u nás vyzerá...