- Úvod
- >>
- Pizza pece
- >>
- Hybridné pizza pece
- >>
- pizza do 33cm
- >>
- Set multipalivová pec na pizzu Ooni Karu 2 s plynovým horákom
Set multipalivová pec na pizzu Ooni Karu 2 s plynovým horákom
Set multipalivová pec na pizzu Ooni Karu 2 s plynovým horákom
Pizza pec na drevo a na plyn na pizzu aj steaky pre 6 a viac ľudí /1 hodina pečenia, vrátane prípravy pre 10 ľudí/.
Čo robí pec Ooni Karu 2 tak úžasnou? Do Ooni Karu 2 sme vložili všetky poznatky, ktoré sme získali počas našich desaťročných skúseností s výrobou pizza pecí. Od žiaruvzdornej rukoväte vrátok, práškovo lakovaného povrchu pece až po protišmykové gumené kryty nožičiek, každý detail na tejto peci bol starostlivo navrhnutý tak, aby poskytoval vynikajúci zážitok z prípravy pizze.
Ooni Karu 2 kombinuje optimálny výkon s oceňovaným dizajnom. Vďaka malým rozmerom, práškovo lakovanému povrchu odolnému voči poveternostným vplyvom a elegantnej siluete je Karu 2 vítaným doplnkom každej záhrady, balkóna alebo vonkajšej kuchyne. Prenosná a výkonná pec kombinuje optimálny výkon so slobodou používania pece pri vašich výletoch a dovolenkách.
Ooni Karu 2 je zároveň plne kompatibilná so všetkým existujúcim príslušenstvom pece Karu 12, ako je plynový horák pre Ooni Karu 12 a obal pre Ooni Karu 12. Najpokročilejšia prenosná pec na pizzu na svete! Dvierka vyrobené z borosilikátového skla, aby ste mali pizzu pod kontrolou bez úniku tepla.
Rukoväť dvierok SureGrab™ zostáva chladná na dotyk aj pri plne rozpálenej peci. Pizza sa pečie na hrubom 15 mm kameni.
Technické parametre:
- Hmotnosť položky 15,5kg
- Rozmery: 72,8 x 41,7 x 75,4cm
- Na pizzu do priemeru 25-30 cm
- Typ inštalácie: Doska
- Druh paliva: drevo a drevené uhlie alebo propánový plyn /nutné dokúpiť voliteľný plynový horák/
- Dole odklápané dvierka
- Viac možností paliva na maximálnu flexibilitu pri pečení a grilovaní
- Drevo a drevené uhlie pre autentickú dymovú arómu
- Propánový plyn pre čistú a rýchlu prípravu
- Patentovaná technológia FlameKeeper na rovnomernejšie rozloženie tepla
- Odolné teleso z nehrdzavejúcej ocele
- Protišmykové nohy
- Teplomer na boku pece
-
- 5 rokov /po regristrácii u výrobcu/
Začnite variť na plyne vo svojom Karu 12 pomocou plynového horáka pre Ooni Karu 12.
Horák stačí pripevniť k zadnej časti rúry, aby ste ho premenili na plynový výkon, a budete pripravení na rýchle pečenie pizze. Tento vylepšený horák má funkciu varenia s nízkym výkonom, rýchlejší čas zohrievania. To znamená, že uvidíte lepší výkon pri varení pri akejkoľvek teplote a tiež budete mať väčšiu kontrolu nad tým, ako vo svojom Karu 12 varíte. Len na vonkajšie použitie. Navrhnuté na prevádzku iba na propán vo fľašiach. Plynový horák Ooni Karu 12 je certifikovaný a kompatibilný iba s Ooni Karu 12.
Perforovaná hliníková lopatka
je určená na ľahké zasúvanie, otáčanie a vyťahovanie pizze z vašej pece. Pomocou zahnutej hrany lopatky sa ľahko dostanete pod čerstvý základ pizze. Zároveň perforácia je zárukou zakaždým perfektne upečenej pizze nakoľko umožňuje rýchle odparenie vlhkosti a extra múka sa oddelí od upečeného cesta. Hladký a eloxovaný povrch lopatky zaručuje zvýšenú odolnosť proti prehrdzaveniu a zároveň zaručuje bezproblémovú manipuláciu pri vkladaní a vyťahovaní pizze z pece. Vhodná na použitie v peciach Koda 12, Fyra 12 a Karu 12.
Rozmery 12" 65.9 x 30.5 x 3cm 585 g
Lopatkou na otáčanie pizze
zabezpečíte rovnomerné a dokonalé upečenie vašej pizze. Sedempalcový odolný povrch z eloxovaného hliníka má nepriľnavý povrch pre ľahké vkĺznutie priamo pod pizzu, zatiaľ čo perforácie nechávajú prebytočnú múku odpadnúť pre dokonale prepečený základ pizze.
Rozmery: 17 x 80 x 2 cm Hmotnosť: 0,4 kg Materiály: eloxovaný hliník, tepluvzdorný a sklennými vláknami vystužený nylon.
Ooni Pizza Oven Brush je kefa a škrabka na kamenné dosky
v jednom s pohodlnou drevenou rukoväťou a odolnou nerezovou škrabkou a štetinami. Dokonalý nástroj na efektívne a rýchle čistenie vašej pece na pizzu Ooni po uvarení, oprášte prebytočnú múku štetinami a potom preklopením zoškrabte spadnuté jedlo.
Rozmery: 600 x 20 x 45 mm Hmotnosť: 360 g Materiály: Hlavné telo - bambus Štetiny - nehrdzavejúca oceľ Škrabka - nehrdzavejúca oceľ
Dôležité: Nepoužívajte na čistenie rúry počas varenia; používajte len na vychladnutú, vyhasnutú rúru. Iba ručné umývanie. Vyhnite sa abrazívnym čistiacim prostriedkom. Skladujte vo vnútri. Nerezová oceľ si časom vytvorí patinu a zmení vzhľad. Čepeľ je extrémne ostrá – uchovávajte mimo dosahu detí.
- Ku pizza peci odporúčame prenosný obal Ooni Karu 12 Obj.číslo: 1117
- cesto si pripravte 24 hodín dopredu, čo nespotrebujete môžete skladovať až týždeň v chladničke
- ak dáte pec naplno, neodchádzajte, pizzu otočte o 180°C už po pol minúte
- k pizza peci si určite kúpte lopatu na sádzanie pizze, ale aj lopatu na otáčanie /ak nemáte pizza pec s otočným kameňom/
- na lopatu si dajte semolinu, alebo hrubú múku, hladká múka okamžite zhorí
- pec sa čistí kefou, kameň sa čistí pyrolýzou, t.z. stačí metlička, ak nechcete kefu. Čistíte samozrejme vychladnutú pec
- pizzu po vybraní nechajte odstáť a trocha ju pokvapkajte olivovým olejom extra virgine
- všetko čo sme sa naučili o pečení pizze nájdete v našich článkoch, kde nájdete aj recept na cestu na neapolskú pizzu, alebo sa zastavte u nás v showroome podebatovať o pečení pizze
RECEPT / POSTUP ako pripraviť dokonalé cesto na neapolskú pizzu:
1. Vždy začínate s vodou. Dáte to misky 600g vody a rozmiešate 30g soli, dokonale rozmiešate
2. Pridáte 10% múky čo znamená pri hydratácii 60%, 100g, teda celková dávka múky je 1kg. Rozmiešate a prídáte 2g droždia
3. Počkáte kým začne droždie pracovať a za stáleho miešania a miesenia postupne pridávate zvyšok múky až vyformujete cesto. Cesto sa po dosiahnutí teploty okolo 22°C prestane lepiť, len buďte trpezlivý
4. Nechajte 2 hodiny vykysnúť
5. Vytvarujete bochníky a necháte odpočívať 24hodín prikryté vlhkou utierkou na teplom mieste. Cesto, ktoré nevyužijete dajte do zavretých krabičiek = 1 bochník/ 1 krabička. V chladničke vám vydrží cca 7 dní.
6. A.................upečiete podľa chuti. Margherita je samozrejme najlepšia.
Z 1 kg múky urobíte 6 až 8 ks pizze podľa veľkosti. Cesto, ktorí nespotrebujete, dajte do krabičiek na uzatváranie a odložte do chladničky. V pohode ho viete použiť najbližších 7 dní. Na pizzu, na pizza štangle, na žemle, a pizzové sendviče = vytvarujete pizzový kruh, silno naolejujete olivovým olejom, jemne preložíte a zapečiete rovnako ako pizzu. Potom otvoríte a vložíte rukolu, mortadelu a mozzarellu bufala...veľká mňamka
Takto sa darí nám:
Parametre
Značka | Ooni |
---|---|
Hlavná plocha cm2 | 33x33 |
Predĺžená záruka | Áno |
Farba | čierna |
Max teplota °C | 500 |
Kapacita pece | Pizza 1ks Chlieb 2kg |
Zahrievanie min | 15 |
Palivo | plyn a drevo |
Hmotnosť | 19 kg |
Doplňujúce informácie
Aký je rozdiel medzi Fyra 12 a Karu 12G a Karu 16?
Veľkosť kameňa na pečenie: 33x33 vs. 33,7x33,7 vs. 42,4x42,4cm
Fyra 12 je vhodná na rodinné pečenie na terase, v prírode a teoreticky aj na balkón ak nemáte nad sebou susedov
Prečo si vybrať pizza pec na drevo?
Najlepšia pizza je pizza s príchuťou ohňa a dreva. Ak je pre vás chuť najdôležitejšia, nie je čo riešiť
Naším cieľom je piecť neapolskú pizzu doma v domácej pizza peci. Testovali sme Ooni Karu 16 a takto to dopadlo.
V pizza peci je možné piecť aj chlieb, steaky, alebo zapekať mäso. Záleží na rozmere pece a pekáči/panvici, ktorý na to používate. My sme otestovali upieť Foccaciu Di Recco. Vyšla perfektne.
Jablková pizza? Isteže....na pizza cesto pridáte jablká, cukor, džem podľa chuti, škoricu a zapečiete v pizza peci. A aj keď nemáte dezert na párty, tak vlastne máte. Príprava zaberie 5min, pečenie minútu..nezabudnite pizza pec rozohriať na 500°C
Tento produkt nájdete aj v našom showroome v OC STYLA Zlaté piesky Bratislava. Parkovanie pod budovou, vchod A, výťahom na druhé poschodie, vľavo cca 20m od výťahu.
Príslušenstvo
Zvážte aj tieto produkty
PÁR INFORMÁCIÍ NAVYŠE
Dodávku grilov na palete je možné načasovať s presnosťou na +/-2 dni dopredu - na Vami určený dátum. Nie je možné garantovať presný dátum/.
Do poznámky k objednávke prosím zadajte požadovaný orientačný dátum dodávky.
Ak si chcete váš nový gril/pizza pec rovno odviezť*, vojde vám do vášho auta?
Naše skúsenosti s nakladaním krabíc do rôznych vozidiel:
1. Gril Campingaz Onyx vojde do VW Passat Kombi
2. Gril Broil King Regal 590 vojde do Huyndai Tucson
3. Gril Broil King Crown 410 sme vopchali do Citroen C3
4. Pizza pec Ooni Koda 16 vojde Tesla Model 3
Všeobecne neodporúčame sedany
*tovar objednaný na osobný odber je pripravený do 30min /počas pracovných dní/. Tovar označený v predajni, je možné odobrať okamžite.
Predajňa, sklad a výdajné miesto sú na jednom mieste. Parkovanie pod budovou /zadarmo /.
Ako sa k nám dostanete.../vchod A 2. poschodie/
Otváracie hodiny:
Po: 10:00-17:00
Ut: 10:00-17:30
St: 10:00-17:30
Št: 10:00-17:30
Pi: 10:00-19:00
So-Ne: zatvorené
/otváracie hodiny samozrejme vieme prispôsobiť individuálne na základe dohody/
Ako to u nás vyzerá...