Údiarne | Broil King
Údenie: Varenie v dyme. Pôvodne známe z Ameriky, stále viac fanúšikov grilovania si aj u nás užíva umenie údenia: polená ako palivo dodávajú grilovanému jedlu obľúbenú dymovú arómu. Čas tu nesmie hrať rolu, pretože grilovačky v dĺžke až 25 hodín nie sú pri údení ničím výnimočným. Tu je cesta cieľom.
Údiarne sú doplnkovou špecialitkou na údenie potravín. Na výber máte:
- údiarne na drevené uhlie
- plynové údiarne
- elektrické údiarne
- kombinované údiarne
Dodávku grilov na palete je možné načasovať s presnosťou na +/-2 dni dopredu - na Vami určený dátum. Nie je možné garantovať presný dátum/.
Do poznámky k objednávke prosím zadajte požadovaný orientačný dátum dodávky.
Predajňa, sklad a výdajné miesto sú na jednom mieste. Parkovanie pod budovou /zadarmo /.
Ako sa k nám dostanete.../vchod A 2. poschodie/
Otváracie hodiny:
Po: 10:00-18:00
Ut: 10:00-17:00
St: 10:00-17:00
Št: 10:00-18:00
Pi: 10:00-18:00
So-Ne: zatvorené
/otváracie hodiny samozrejme vieme prispôsobiť individuálne na základe dohody/
Ako to u nás vyzerá...