- Úvod
- >>
- Pizza pece
- >>
- Pizza pece na drevo
- >>
- pizza do 42cm
- >>
- Ooni Karu 2 Pro pizza pec na drevo a plyn
Ooni Karu 2 Pro pizza pec na drevo a plyn
Ooni Karu 2 Pro pizza pec na drevo a plyn
Pizza pec na pizzu, foccaciu, chlieb aj steaky pre 10 a viac ľudí /2 hodiny pečenia, vrátane prípravy pre 20 ľudí/.
Čím vyniká Ooni Karu 2 Pro?
Ak je výnimočná všestrannosť a pokročilá technológia to, čo hľadáte vo vonkajšej peci na pizzu, potom nehľadajte nič iné ako Ooni Karu 2 Pro. V tejto veľkorysej rúre môžete nakŕmiť posádku rodinnou 16-palcovou pizzou, opiecť celé kura, upiecť vysoké bochníky chleba a ďalšie. Nezabudnuteľné jedlá môžete variť aj na ohni s drevom, dreveným uhlím alebo plynom priamo na záhrade. Vyberte si palivo: drevo alebo drevené uhlie pre tradičnejší zážitok z pizze a dymové chute, alebo sa rozhodnite pre plynový horák Ooni Karu 2 Pro (predáva sa samostatne) pre jednoduchosť a pohodlie. Predný displej Ooni Connect™ Digital Temperature Hub vám umožňuje presne variť a dostávať podrobné informácie priamo do telefónu prostredníctvom Ooni Connect™ a aplikácie Ooni. Predhrievajte len 15 minút, aby ste dosiahli 500 °C (950 °F), a budete pripravení pripraviť pizzu uvarenú na ohni za 60 sekúnd, dokonale opečené steaky a ďalšie s rúrou Ooni Karu 2 Pro.
Čo je v krabici
- Hlavné telo rúry Ooni Karu 2 Pro
- Palivový zásobník a rošt
- Kordieritové kamene na pizzu x2
- Dvierka rúry
- Kryt palivového otvoru
- Posuvná vetracia lišta
- Komín a komínový uzáver
- Digitálny teplotný snímač
- Teplotná sonda
- Kábel sondy
- Batérie x 2
- Kľúč Torx
Technické parametere:
- Dokončite pečenie pizze za 60 sekúnd
- Doba zahriatia: Na 500 °C len za 15 minút
- Digitálny teplotný snímač na kontrolu vnútorných teplôt rúry na prednom displeji alebo odoslanie priamo do telefónu cez Bluetooth s novou aplikáciou Ooni Connect™
- 15mm Cordierite Pizza Stone
- Na pizzu do priemeru 30-35 cm
- Rozmery bez obalu: 81 x 50 x 83cm
- Hmotnosť bez obalu: 28,4 kg
- Rozmery pri balení: 95 cm x 61 cm x 40 cm
- Hmotnosť balenia: 39,3 kg
- Povrch na varenie/pečenie: 42,42 cm x 42,42 cm
- Viac možností paliva na maximálnu flexibilitu pri pečení a grilovaní
- Drevo a drevené uhlie pre autentickú dymovú arómu
- Propánový plyn pre čistú a rýchlu prípravu
- Patentovaná technológia FlameKeeper na rovnomernejšie rozloženie tepla
- Odolné teleso z nehrdzavejúcej ocele
- Protišmykové nohy
Odporúčaný ochranný obal:
- Ku pizza peci odporúčame prenosný obal Ooni Karu 16 Obj.číslo: 1117
- 5 rokov po registrácii u výrobcu
Najlepšie rady nášho pizzamana:
- cesto si pripravte 24 hodín dopredu, čo nespotrebujete môžete skladovať až týždeň v chladničke
- ak dáte pec naplno, neodchádzajte, pizzu otočte o 180°C už po pol minúte
- k pizza peci si určite kúpte lopatu na sádzanie pizze, ale aj lopatu na otáčanie /ak nemáte pizza pec s otočným kameňom/
- na lopatu si dajte semolinu, alebo hrubú múku, hladká múka okamžite zhorí
- pec sa čistí kefou, kameň sa čistí pyrolýzou, t.z. stačí metlička, ak nechcete kefu. Čistíte samozrejme vychladnutú pec
- pizzu po vybraní nechajte odstáť a trocha ju pokvapkajte olivovým olejom extra virgine
- všetko čo sme sa naučili o pečení pizze nájdete v našich článkoch, kde nájdete aj recept na cestu na neapolskú pizzu, alebo sa zastavte u nás v showroome podebatovať o pečení pizze
RECEPT / POSTUP ako pripraviť dokonalé cesto na neapolskú pizzu:
1. Vždy začínate s vodou. Dáte to misky 600g vody a rozmiešate 30g soli, dokonale rozmiešate
2. Pridáte 10% múky čo znamená pri hydratácii 60%, 100g, teda celková dávka múky je 1kg. Rozmiešate a prídáte 2g droždia
3. Počkáte kým začne droždie pracovať a za stáleho miešania a miesenia postupne pridávate zvyšok múky až vyformujete cesto. Cesto sa po dosiahnutí teploty okolo 22°C prestane lepiť, len buďte trpezlivý
4. Nechajte 2 hodiny vykysnúť
5. Vytvarujete bochníky a necháte odpočívať 24hodín prikryté vlhkou utierkou na teplom mieste. Cesto, ktoré nevyužijete dajte do zavretých krabičiek = 1 bochník/ 1 krabička. V chladničke vám vydrží cca 7 dní.
6. A.................upečiete podľa chuti. Margherita je samozrejme najlepšia.
Z 1 kg múky urobíte 6 až 8 ks pizze podľa veľkosti. Cesto, ktorí nespotrebujete, dajte do krabičiek na uzatváranie a odložte do chladničky. V pohode ho viete použiť najbližších 7 dní. Na pizzu, na pizza štangle, na žemle, a pizzové sendviče = vytvarujete pizzový kruh, silno naolejujete olivovým olejom, jemne preložíte a zapečiete rovnako ako pizzu. Potom otvoríte a vložíte rukolu, mortadelu a mozzarellu bufala...veľká mňamka
Takto sa darí nám:
A ešte recept na cesto OONI CLASSIC
Ingrediencie:
368g vlažnej vody
18g soli
3,5g sušeného droždia
613g "00" múky
Postup na 4x12" kusov pizze:
- Naplňte misku vlažnou vodou a pridajte aktívne suché droždie. Pomocou metličky premiešajte. V samostatnej miske zmiešajte múku a soľ. Spolu a potom nalejte do vody.
- Miešajte drevenou varechou. Položte na jemne pomúčený povrch a miesite 10 minút, kým nie je pevné a pružné. Vráťte sa do misy. Prikryte uterákom a nechajte kysnúť na teplom mieste 2 hodiny, alebo kým sa nezdvojnásobí.
- Keď je cesto hotové, rozdelíme ho na 3 alebo 4 rovnaké kúsky. Vložte každý do samostatnej misky alebo podnosu, prikryte utierkou a nechajte kysnúť na teplom mieste 30 až 60 minút, alebo kým nie je zdvojnásobená veľkosť
- Rozpáľte pec a nechajte ju predhriať 20 minút. Zamerajte sa na teplotu medzi 450 °C a 500 °C. Skontrolujte toto prípadne pomocou infračerveného teplomera.
- Položte guľu cesta na jemne pomúčenú dosku a vytvarujte ju končekmi prstov do malého plochého disku. Zo stredu zatlačte cesto smerom von a zároveň roztiahnite prsty, čím sa vytvorí väčší disk .
- Lopatu zľahka posypeme múkou a položíme na ňu pizzu, potom pridáme Vaše ingrediencie.
- Vložte do pece a pečte 1 až 2 minúty, otočte každých 20 sekúnd pre rovnomerné pečenie.
Parametre
Značka | Ooni |
---|---|
Hlavná plocha cm2 | 42x42 |
Predĺžená záruka | Áno |
Farba | čierna |
Max teplota °C | 500 |
Kapacita pece | Pizza 1ks Chlieb 2kg |
Zahrievanie min | 15 |
Palivo | plyn a drevo |
Wifi/BT | áno |
Vrátenie tovaru do 30dní | Áno |
Hmotnosť | 28,4 kg |
Príslušenstvo
Zvážte aj tieto produkty
PÁR INFORMÁCIÍ NAVYŠE
Dodávku grilov na palete je možné načasovať s presnosťou na +/-2 dni dopredu - na Vami určený dátum. Nie je možné garantovať presný dátum/.
Do poznámky k objednávke prosím zadajte požadovaný orientačný dátum dodávky.
Ak si chcete váš nový gril/pizza pec rovno odviezť*, vojde vám do vášho auta?
Naše skúsenosti s nakladaním krabíc do rôznych vozidiel:
1. Gril Campingaz Onyx vojde do VW Passat Kombi
2. Gril Broil King Regal 590 vojde do Huyndai Tucson
3. Gril Broil King Crown 410 sme vopchali do Citroen C3
4. Pizza pec Ooni Koda 16 vojde Tesla Model 3
Všeobecne neodporúčame sedany
*tovar objednaný na osobný odber je pripravený do 30min /počas pracovných dní/. Tovar označený v predajni, je možné odobrať okamžite.
Predajňa, sklad a výdajné miesto sú na jednom mieste. Parkovanie pod budovou /zadarmo /.
Ako sa k nám dostanete.../vchod A 2. poschodie/
Otváracie hodiny:
Po: 10:00-17:00
Ut: 10:00-17:30
St: 10:00-17:30
Št: 10:00-17:30
Pi: 10:00-19:00
So-Ne: zatvorené
/otváracie hodiny samozrejme vieme prispôsobiť individuálne na základe dohody/
Ako to u nás vyzerá...