- Úvod
- >>
- Pizza pece
- >>
- Elektrické pizza pece
- >>
- pizza do 34cm
- >>
- Ooni Elektrická pizza pec VOLT 2
Ooni Elektrická pizza pec VOLT 2
Ooni Elektrická pizza pec VOLT 2
Elektrická pizza pec na pizzu aj steaky pre 6 a viac ľudí /1 hodina pečenia, vrátane prípravy pre 10 ľudí/.

S elektrickou pizzou pecou Ooni Volt 2 môžete pripraviť 12” pizzu kvality reštaurácie jediným stlačením tlačidla. Ooni Volt 2 je vybavená technológiou Pizza Intelligence™, patentovaným systémom adaptívnej kontroly pečenia.
Jej jedinečný dizajn špirály spolu s vnútornými senzormi upravuje teplotu rúry v reálnom čase pre rýchlosť, presnosť a konzistentnosť pečenia. Prednastavenia Pizza Intelligence™ pre štýly Neapolitan, Tenká & Chrumkavá alebo Pan Pizza umožňujú rýchle varenie hneď po vybalení z obalu.

Volt 2 dosahuje teploty, o ktorých by vaše domáca rúra mohla len snívať. Je pripravená na prípravu pizze kvality reštaurácie za krátkych 12 minút, pri rovnako vysokých teplotách, aké používajú profesionálni pizzaioli, čo vám umožní pripraviť dokonale leopardo-punkty Neapolitan pizzu doma. Režimy rúry a grilu odomykajú nekonečnú všestrannosť Volt 2. Poskytujúc rýchlejší čas nahriatia na teplotu bežnej rúry, Volt 2 ponúka dostatok miesta pre rýchle jedlá počas týždňa, pečenie mäsa alebo zeleniny, sušienok a ďalšie. Bezpečne a rýchlo dosahuje až 450 °C, rovnaké vysoké teploty, aké používajú profesionálni kuchári, reštaurácie a pizzerie na prípravu skvelej pizze.
Obsahuje dva vlastné prednastavené režimy, ktoré umožňujú uložiť si svoje obľúbené nastavenia varenia – aby ste si mohli pripraviť jedlo podľa svojich predstáv.Máte radšej pizzu s chrumkavejšou vrchnou vrstvou? Nastavte intenzitu chrumkania, aby sa viac tepla sústredilo na vrch pizze, čím dosiahnete chrumkavejšie prílohy a kôrku. Potrebujete rýchlo nechať cesto kysnúť alebo rozmraziť? Použite režim kysnutia/rozmrazovania cesta, ktorý umožní znížiť teplotu rúry až na 20 °C.

Použite funkciu Boost v Neapolskom režime na supernabitý výkon horného ohrievacieho telesa rúry, aby ste pripravili profesionálnu pizzu už za 90 sekúnd.Vstavaný časovač Volt 2 prináša presnosť a pohodlie pri pečení. Používa profi nastavenia pre každý predvolený režim. Časovanie si môžete tiež prispôsobiť podľa vlastných preferencií.Obsahuje odnímateľný, umývačkou umývateľný filtračný systém, ktorý odvádza dym a paru, aby zostala vaša kuchyňa aj vnútro Voltu 2 čisté.Kompaktný dizajn umožňuje jednoduché uloženie v kuchynských skriniach.

Aké sú zlepšenia oproti Volt 12?
Volt 2 je naša druhá generácia elektrickej pizza rúry, vyrobená s doposiaľ najpokročilejším riadiacim systémom Ooni, Pizza Intelligence™. Volt 2 bol vylepšený a prepracovaný vo všetkých aspektoch, aby sa optimalizovala používateľská skúsenosť.Tri odborníkmi kalibrované predvolené režimy pizze pre maximálnu jednoduchosť použitia
- O 30 % menšia plocha*, rovnaký priestor na varenie 13": Kompaktnejší dizajn umožňuje, aby Volt 2 pohodlne stál na každej štandardnej kuchynskej linke a vošiel sa do bežných kuchynských skriniek, keď sa nepoužíva
- O 64 % väčšia pozorovacia plocha*: Poskytuje nerušený výhľad do rúry
- O 41 % väčší teplotný rozsah*: Volt 2 sa pohybuje od 20 °C do 450 °C*V porovnaní s Volt 12. Čo je nekonvenčne vysoká teplota? Vysoká teplota je nevyhnutná pre pizzu na úrovni reštaurácie. Rýchlo chrumkavé cesto zvonku, zatiaľ čo uzamkne vlhkosť vo vnútri, čím vytvára ideálnu rovnováhu medzi nadýchaným, žuvateľným vnútrom a nadýchanou, leopardovo škvrnitou kôrkou, presne ako v peci na drevo. Volt 2 dosahuje maximálnu teplotu 450 °C – oveľa vyššiu než priemerná domáca rúra.
Čo je Pizza Intelligence™?
Pizza Intelligence je doposiaľ najpokročilejší systém ovládania rúry od spoločnosti Ooni. Je to adaptívny ohrevný systém, ktorý v reálnom čase prispôsobuje teplotu rúry pre rýchlosť, presnosť a konzistentnosť pečenia, takže vám zakaždým poskytne dokonalé upečenie. Zahŕňa 3 prednastavené režimy podľa štýlu pizze: Neapolitánska: Rýchle pečenie s ľahkou, vzdušnou kôrkou a autentickými talianskymi chuťamiTenká a chrumkavá: Predstavte si ohybnú pizzu v štýle NYCPan Pizza: Hrubé, nadýchané pizze v pan štýle ako sicílske alebo detroitské, presne ako ich kedysi robila stará mamaVolt 2 má tiež režim nechávania cesta kysnúť a 2 vlastné prednastavené režimy na uloženie obľúbených nastavení rúry.

Prečo si vybrať elektrickú pec Ooni? Stačí zapojiť do elektrickej zásuvky. Pec je pripravená na použitie hneď po vybalení, jednoducho zapojte Ooni Volt do elektrickej zásuvky a inštalácia je hotová. Interiérové využitie. Na rozdiel od pecí na spaľovanie tuhého paliva a plynu môžete Ooni Volt používať nielen v otvorenom priestore, ale aj v interiéri. Naviac nie je potrebné upratovať popol z drevného uhlia.
Perfektné nastaviteľná. Nastavenie presných teplôt, horné/dolné vyhrievanie a ovládanie času je také jednoduché, stačí otočiť ovládačmi na boku pece. Bez dymu. Za 90 sekúnd máte pripravenú dokonalú pizzu, ktorej nechýba chuť na ohni robenej pizze, no bez prítomnosti ohňa a dymu.- Materiál
- Telo rúry: Lakovaná uhlíková oceľ
- Vnútorná vložka: Nerezová oceľ G304
- Dvierka rúry: Tvrdené sklo, nerezová oceľ
- Predná časť rúry: Liata hliníková zliatina
- Pizza kameň: Cordierit
- Napájanie:
- Typ zástrčky: Zástrčka EU CEE 7/7 (kompatibilná s elektrickými zásuvkami typu E aj F)
- Napätie: 220 - 240V / 1600W
- Rúra, gril a režimy kysnutia cesta plus široký teplotný rozsah od 20 °C do 450 °C.
- 450 °C je oveľa viac než bežná rúra, takže si môžete pripraviť autentickú neapolskú pizzu za iba 90 sekúnd.

- šírka: 44,2 cm
- hĺbka: 54,5 cm
- výška: 26,3cm
- šírka balenia: 55 cm
- dĺžka balenia: 70 cm
- výška balenia: 37 cm
- hrúbka kameňa: 1 cm
- výška otvoru na pečenie: 9,1cm
- hmotnosť: 17.6 kg

- cesto si pripravte 24 hodín dopredu, čo nespotrebujete môžete skladovať až týždeň v chladničke
- ak dáte pec naplno, neodchádzajte, pizzu otočte o 180°C už po pol minúte
- k pizza peci si určite kúpte lopatu na sádzanie pizze, ale aj lopatu na otáčanie /ak nemáte pizza pec s otočným kameňom/
- na lopatu si dajte semolinu, alebo hrubú múku, hladká múka okamžite zhorí
- pec sa čistí kefou, kameň sa čistí pyrolýzou, t.z. stačí metlička, ak nechcete kefu. Čistíte samozrejme vychladnutú pec
- pizzu po vybraní nechajte odstáť a trocha ju pokvapkajte olivovým olejom extra virgine
- všetko čo sme sa naučili o pečení pizze nájdete v našich článkoch, kde nájdete aj recept na cestu na neapolskú pizzu, alebo sa zastavte u nás v showroome podebatovať o pečení pizze

RECEPT / POSTUP ako pripraviť dokonalé cesto na neapolskú pizzu:
1. Vždy začínate s vodou. Dáte to misky 600g vody a rozmiešate 30g soli, dokonale rozmiešate
2. Pridáte 10% múky čo znamená pri hydratácii 60%, 100g, teda celková dávka múky je 1kg. Rozmiešate a prídáte 2g droždia
3. Počkáte kým začne droždie pracovať a za stáleho miešania a miesenia postupne pridávate zvyšok múky až vyformujete cesto. Cesto sa po dosiahnutí teploty okolo 22°C prestane lepiť, len buďte trpezlivý
4. Nechajte 2 hodiny vykysnúť
5. Vytvarujete bochníky a necháte odpočívať 24hodín prikryté vlhkou utierkou na teplom mieste. Cesto, ktoré nevyužijete dajte do zavretých krabičiek = 1 bochník/ 1 krabička. V chladničke vám vydrží cca 7 dní.
5. A.................upečiete podľa chuti. Margherita je samozrejme najlepšia.
Z 1 kg múky urobíte 6 až 8 ks pizze podľa veľkosti. Cesto, ktorí nespotrebujete, dajte do krabičiek na uzatváranie a odložte do chladničky. V pohode ho viete použiť najbližších 7 dní. Na pizzu, na pizza štangle, na žemle, a pizzové sendviče = vytvarujete pizzový kruh, silno naolejujete olivovým olejom, jemne preložíte a zapečiete rovnako ako pizzu. Potom otvoríte a vložíte rukolu, mortadelu a mozzarellu bufala...veľká mňamka
Takto sa darí nám:

A ešte recept na cesto OONI CLASSIC
Ingrediencie:
368g vlažnej vody
18g soli
3,5g sušeného droždia
613g "00" múky
Postup na 4x12" kusov pizze:
- Naplňte misku vlažnou vodou a pridajte aktívne suché droždie. Pomocou metličky premiešajte. V samostatnej miske zmiešajte múku a soľ. Spolu a potom nalejte do vody.
- Miešajte drevenou varechou. Položte na jemne pomúčený povrch a miesite 10 minút, kým nie je pevné a pružné. Vráťte sa do misy. Prikryte uterákom a nechajte kysnúť na teplom mieste 2 hodiny, alebo kým sa nezdvojnásobí.
- Keď je cesto hotové, rozdelíme ho na 3 alebo 4 rovnaké kúsky. Vložte každý do samostatnej misky alebo podnosu, prikryte utierkou a nechajte kysnúť na teplom mieste 30 až 60 minút, alebo kým nie je zdvojnásobená veľkosť
- Rozpáľte pec a nechajte ju predhriať 20 minút. Zamerajte sa na teplotu medzi 450 °C a 500 °C. Skontrolujte toto prípadne pomocou infračerveného teplomera.
- Položte guľu cesta na jemne pomúčenú dosku a vytvarujte ju končekmi prstov do malého plochého disku. Zo stredu zatlačte cesto smerom von a zároveň roztiahnite prsty, čím sa vytvorí väčší disk .
- Lopatu zľahka posypeme múkou a položíme na ňu pizzu, potom pridáme Vaše ingrediencie.
- Vložte do pece a pečte 1 až 2 minúty, otočte každých 20 sekúnd pre rovnomerné pečenie.
Parametre
Príslušenstvo
Zvážte aj tieto produkty
PÁR INFORMÁCIÍ NAVYŠE
DODÁVKU GRILOV NA PALETE JE MOŽNÉ NAČASOVAŤ S PRESNOSŤOU +/-2 DNI DOPREDU
- na Vami určený dátum.

/Nie je možné garantovať presný dátum/. Do poznámky k objednávke prosím zadajte požadovaný orientačný dátum dodávky.
OBJEDNAJTE SI NÁŠHO ODBORNÍKA NA MONTÁŽ GRILU ALEBO ZÁHRADNEJ KUCHYNE
PONÚKANÉ SLUŹBY A CENY:
- montáž grilu v rámci dole uvedených okresov
- 3 horákový gril cena montáže od 100€*
- 4 a 5 horákový gril cena montáže od 150€*
- 6 a viac horákový gril cena montáže od 200€*
- dovoz grilu - neposkladaný gril 30€ - vopred zložený gril 50€*
- *Uvedené ceny sú len orientačné a na finálnej dohode s naším odborným pracovníkom.
MONTÁŽ pre bratislavský kraj /a okresy TT, PN, DS, NR, TO/ a ďalšie informácie na tel.č.: +421911144686
MONTÁŽ VRÁTANE ELEKTRICKÝCH ROZVODOV A SVETIEL pre celé Slovensko a ďalšie informácie na tel.č.: +421905502620
Ak si chcete váš nový gril/pizza pec rovno odviezť*, vojde vám do vášho auta?
Naše skúsenosti s nakladaním krabíc do rôznych vozidiel:
1. Gril Campingaz Onyx vojde do VW Passat Kombi
2. Gril Broil King Regal 590 vojde do Huyndai Tucson
3. Gril Broil King Crown 410 sme vopchali do Citroen C3 ![]()
4. Pizza pec Ooni Koda 16 vojde Tesla Model 3
Všeobecne neodporúčame sedany, okrem Škody Superb ![]()
*tovar objednaný na osobný odber je pripravený do 30min /počas pracovných dní/. Tovar označený v predajni, je možné odobrať okamžite.





Predajňa, sklad a výdajné miesto sú na jednom mieste. Parkovanie pod budovou /zadarmo
/.
Ako sa k nám dostanete.../vchod A 2. poschodie/ Navigovať do showroomu Grilfaktory cez Waze
Pin: 48.18332765,17.1790794

Otváracie hodiny:
Po: 9:30-17:00
Ut: 9:30-18:00
St: 9:30-18:00
Št: 9:30-18:00
Pi: 9:30-17:00
So-Ne: zatvorené
obedná prestávka 12:00-13:00
/otváracie hodiny samozrejme vieme prispôsobiť individuálne na základe dohody aj počas víkendu/
Ako to u nás vyzerá...
