Preskočiť na kategórie Preskočiť na hlavný obsah

Grily, pizza pece, grilovacie ohniská, doplnky

BRABURA Pizza pec na plyn CAPITANO 60

  • BRABURA Pizza pec na plyn CAPITANO 60
  • Obrázok (1)
  • Obrázok (2)

BRABURA Pizza pec na plyn CAPITANO 60

1 439 s DPH / ks 1 169,92 € bez DPH / ks
2 až 3 týždne
Pec na pečenie pizze a chleba 2ks a2 kg
Výrobca:
Obj. čislo:
BGG0017
Značka
Brabura
Hlavná plocha cm2
61x40.5
Farba
šedá
Max teplota °C
482
Kapacita pece
Pizza 2ks Chlieb 2kg
Zahrievanie min
30
Palivo
plyn

BRABURA Pizza pec na plyn CAPITANO 60

Domáca talianska pizza pec na drevo na pečenie pizze a chleba /2ks a 2kg/, ale aj steakov a na zapekanie zeleniny.

Pec na pizzu The Capitano Pizza Oven 60 od spoločnosti Brabura je plynom poháňaná vonkajšia pec navrhnutá tak, aby dosahovala vysoké teploty a prinášala dokonalé výsledky pri príprave pizze, chleba, mäsa alebo zeleniny. Vďaka svojim kompaktným rozmerom a elegantnému dizajnu sa stáva výrazným prvkom každej modulárnej vonkajšej kuchyne.

Táto pec je vyrobená z nerezovej ocele s textúrovaným čiernym povrchom, ktorý poskytuje vynikajúcu odolnosť voči poveternostným vplyvom, teplu aj intenzívnemu používaniu. Jej čistý, profesionálny vzhľad sa dokonale hodí k ostatným modulom Brabura.

Varná komora so šírkou 60 cm obsahuje žiaruvzdorný kameň, ideálny na pečenie pizze s chrumkavým základom za menej než dve minúty. Rovnako dobre sa hodí aj na pečenie mäsa, chleba či zeleniny tradičným spôsobom.

Pec je vybavená vstavaným teplomerom pre presnú kontrolu teploty a bezpečnostným ventilom, ktorý automaticky uzavrie prívod plynu v prípade náhodného zhasnutia plameňa.

Zapaľovanie je piezoelektrické, čo umožňuje jednoduché používanie bez potreby batérií alebo elektrického pripojenia. Ovládacie gombíky sú podsvietené LED osvetlením v bielej alebo oranžovej farbe, čo zvyšuje viditeľnosť aj estetiku.

Pec pracuje na bután, propán alebo zemný plyn a možno ju umiestniť na pracovnú dosku alebo integrovať do modulu Brabura, napríklad CT 90 Oven.

 

TECHNICKÉ PARAMETRE

 

  • maximálna teplota: 482°C
  • palivo: propán bután, zemný plyn
  • kapacita pece: dve 25 cm pizze | jedna 30 cm pizza 
  • výkon: 9 kW
  • materiál: nerezová oceľ s textúrovaným čiernym povrchom
  • vstavaný teplomer a bezpečnostný ventil
  • piezo elektrické zapaľovanie
  • ovládací gombík s podsvietením v bielej farbe, pri používaní oranžové

 

ROZMERY
Skrytý odkaz

 

  • šírka: 75,2 cm
  • hĺbka: 56,5 cm
  • výška: 105,4 cm
  • šírka otvoru: 42 cm
  • výška otvoru: 14 cm
  • plocha na pečenie: 40,5 x 61 H 21 cm
  • hmotnosť: 55kg
  • váha balenia: 85 kg
  • šírka balenia: 102 cm
  • hĺbka balenia: 84 cm
  • výška balenia: 63 cm
Skrytý odkaz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 DARČEK

 

  • Pripojovacia hadica s regulátorom 30mbar

 

NAJLEPŠIE RADY PIZZAMANA

 

  • cesto si pripravte 24 hodín dopredu, čo nespotrebujete môžete skladovať až týždeň v chladničke
  • ak dáte pec naplno, neodchádzajte, pizzu otočte o 180°C už po pol minúte
  • k pizza peci si určite kúpte lopatu na sádzanie pizze, ale aj lopatu na otáčanie /ak nemáte pizza pec s otočným kameňom/
  • na lopatu si dajte semolinu, alebo hrubú múku, hladká múka okamžite zhorí
  • pec sa čistí kefou, kameň sa čistí pyrolýzou, t.z. stačí metlička, ak nechcete kefu. Čistíte samozrejme vychladnutú pec
  • pizzu po vybraní nechajte odstáť a trocha ju pokvapkajte olivovým olejom extra virgine
  • všetko čo sme sa naučili o pečení pizze nájdete v našich článkoch, kde nájdete aj recept na cestu na neapolskú pizzu, alebo sa zastavte u nás v showroome podebatovať o pečení pizze laugh

 

RECEPT / POSTUP ako pripraviť dokonalé cesto na neapolskú pizzu:

1. Vždy začínate s vodou. Dáte to misky 600g vody a rozmiešate 30g soli, dokonale rozmiešate

2. Pridáte 10% múky čo znamená pri hydratácii 60%, 100g, teda celková dávka múky je 1kg. Rozmiešate a prídáte 2g droždia

3. Počkáte kým začne droždie pracovať a za stáleho miešania a miesenia postupne pridávate zvyšok múky až vyformujete cesto. Cesto sa po dosiahnutí teploty okolo 22°C prestane lepiť, len buďte trpezlivý

4. Nechajte 2 hodiny vykysnúť

5. Vytvarujete bochníky a necháte odpočívať 24hodín prikryté vlhkou utierkou na teplom mieste. Cesto, ktoré nevyužijete dajte do zavretých krabičiek = 1 bochník/ 1 krabička. V chladničke vám vydrží cca 7 dní.

6. A.................upečiete podľa chuti. Margherita je samozrejme najlepšia. 

Z 1 kg múky urobíte 6 až 8 ks pizze podľa veľkosti. Cesto, ktorí nespotrebujete, dajte do krabičiek na uzatváranie a odložte do chladničky. V pohode ho viete použiť najbližších 7 dní. Na pizzu, na pizza štangle, na žemle, a pizzové sendviče = vytvarujete pizzový kruh, silno naolejujete olivovým olejom, jemne preložíte a zapečiete rovnako ako pizzu. Potom otvoríte a vložíte rukolu, mortadelu a mozzarellu bufala...veľká mňamka

Takto sa darí nám:

 

Čo všetko sa dá upiecť v pizza peci nájdete V NAŠOM ČLÁNKU /link v texte/.

 

Parametre

Značka Brabura
Hlavná plocha cm2 61x40.5
Farba šedá
Max teplota °C 482
Kapacita pece Pizza 2ks Chlieb 2kg
Zahrievanie min 30
Palivo plyn
Vrátenie tovaru do 30dní Nie
Hmotnosť 55 kg

Príslušenstvo

Skrinka k pizza peciam 90cm
1 479 s DPH / ks
1 202,44 € bez DPH / ks
6 až 8 týždňov
Obj. čislo: BKC0029
Sada náradia na pizzu PIZZAIOLO KIT 95/120/145 cm (nastaviteľná dĺžka)
559 s DPH / ks
454,47 € bez DPH / ks
Dodanie do 5 - 7 dní
Obj. čislo: 1061
Sada náradia na pizzu 95/120/145 cm nastaviteľná dĺžka
349 s DPH / ks
283,74 € bez DPH / ks
SKLADOM
Obj. čislo: 1039
Premium - krájač na pizzu s agátovou doskou
35,90 s DPH / ks
29,19 € bez DPH / ks
SKLADOM
Obj. čislo: 624450

Zvážte aj tieto produkty

Pec na pečenie pizze a chleba 2ks a2 kg.
2 149 s DPH / ks
1 747,15 € bez DPH / ks
Dodanie do 5 - 7 dní
Obj. čislo: 48
Pec na pečenie pizze a chleba 2ks a2 kg.
2 149 s DPH / ks
1 747,15 € bez DPH / ks
Dodanie do 5 - 7 dní
Obj. čislo: 51

 

 

PÁR INFORMÁCIÍ NAVYŠE

  DODÁVKU GRILOV NA PALETE JE MOŽNÉ NAČASOVAŤ S PRESNOSŤOU  +/-2 DNI DOPREDU

- na Vami určený dátum.

      /Nie je možné garantovať presný dátum/. Do poznámky k objednávke prosím zadajte požadovaný orientačný dátum dodávky.

 

   OBJEDNAJTE SI NÁŠHO ODBORNÍKA NA MONTÁŽ GRILU ALEBO ZÁHRADNEJ KUCHYNE

PONÚKANÉ SLUŹBY A CENY:

  • montáž grilu v rámci dole uvedených okresov
  • 3 horákový gril cena montáže od 100€*
  • 4 a 5 horákový gril cena montáže od 150€*
  • 6 a viac horákový gril cena montáže od 200€*
  • dovoz grilu - neposkladaný gril 30€ - vopred zložený gril 50€*
  • *Uvedené ceny sú len orientačné a na finálnej dohode s naším odborným pracovníkom.

MONTÁŽ pre bratislavský kraj /a okresy TT, PN, DS, NR, TO/ a ďalšie informácie na tel.č.: +421911144686

MONTÁŽ VRÁTANE ELEKTRICKÝCH ROZVODOV A SVETIEL pre celé Slovensko a ďalšie informácie na tel.č.: +421905502620

 

Ak si chcete váš nový gril/pizza pec rovno odviezť*, vojde vám do vášho auta?

Naše skúsenosti s nakladaním krabíc do rôznych vozidiel: 

1. Gril Campingaz Onyx vojde do VW Passat Kombi

2. Gril Broil King Regal 590 vojde do Huyndai Tucson

3. Gril Broil King Crown 410 sme vopchali do Citroen C3 devil

4. Pizza pec Ooni Koda 16 vojde Tesla Model 3 

Všeobecne neodporúčame sedany, okrem Škody Superb laugh

 

*tovar objednaný na osobný odber je pripravený do 30min /počas pracovných dní/. Tovar označený v predajni, je možné odobrať okamžite.

 

            

 

Predajňa, sklad a výdajné miesto sú na jednom mieste. Parkovanie pod budovou /zadarmo laugh/.

 

 

Ako sa k nám dostanete.../vchod A 2. poschodie/ Navigovať do showroomu Grilfaktory cez Waze

Pin: 48.18332765,17.1790794

Otváracie hodiny:

Po: 9:30-17:00

Ut: 9:30-18:00

St: 9:30-18:00

Št: 9:30-18:00

Pi: 9:30-17:00

So-Ne: zatvorené

obedná prestávka 12:00-13:00

/otváracie hodiny samozrejme vieme prispôsobiť individuálne na základe dohody aj počas víkendu/

Ako to u nás vyzerá...