- Úvod
- >>
- Pizza pece
- >>
- Pizza pece na plyn
- >>
- pizza do 50cm
- >>
- BRABURA Pizza pec na plyn CAPITANO 60
BRABURA Pizza pec na plyn CAPITANO 60
Domáca talianska pizza pec na drevo na pečenie pizze a chleba /2ks a 2kg/, ale aj steakov a na zapekanie zeleniny.

Pec na pizzu The Capitano Pizza Oven 60 od spoločnosti Brabura je plynom poháňaná vonkajšia pec navrhnutá tak, aby dosahovala vysoké teploty a prinášala dokonalé výsledky pri príprave pizze, chleba, mäsa alebo zeleniny. Vďaka svojim kompaktným rozmerom a elegantnému dizajnu sa stáva výrazným prvkom každej modulárnej vonkajšej kuchyne.
Táto pec je vyrobená z nerezovej ocele s textúrovaným čiernym povrchom, ktorý poskytuje vynikajúcu odolnosť voči poveternostným vplyvom, teplu aj intenzívnemu používaniu. Jej čistý, profesionálny vzhľad sa dokonale hodí k ostatným modulom Brabura.
Varná komora so šírkou 60 cm obsahuje žiaruvzdorný kameň, ideálny na pečenie pizze s chrumkavým základom za menej než dve minúty. Rovnako dobre sa hodí aj na pečenie mäsa, chleba či zeleniny tradičným spôsobom.
Pec je vybavená vstavaným teplomerom pre presnú kontrolu teploty a bezpečnostným ventilom, ktorý automaticky uzavrie prívod plynu v prípade náhodného zhasnutia plameňa.
Zapaľovanie je piezoelektrické, čo umožňuje jednoduché používanie bez potreby batérií alebo elektrického pripojenia. Ovládacie gombíky sú podsvietené LED osvetlením v bielej alebo oranžovej farbe, čo zvyšuje viditeľnosť aj estetiku.
Pec pracuje na bután, propán alebo zemný plyn a možno ju umiestniť na pracovnú dosku alebo integrovať do modulu Brabura, napríklad CT 90 Oven.
.png)
- maximálna teplota: 482°C
- palivo: propán bután, zemný plyn
- kapacita pece: dve 25 cm pizze | jedna 30 cm pizza
- výkon: 9 kW
- materiál: nerezová oceľ s textúrovaným čiernym povrchom
- vstavaný teplomer a bezpečnostný ventil
- piezo elektrické zapaľovanie
- ovládací gombík s podsvietením v bielej farbe, pri používaní oranžové

- šírka: 75,2 cm
- hĺbka: 56,5 cm
- výška: 105,4 cm
- šírka otvoru: 42 cm
- výška otvoru: 14 cm
- plocha na pečenie: 40,5 x 61 H 21 cm
- hmotnosť: 55kg
- váha balenia: 85 kg
- šírka balenia: 102 cm
- hĺbka balenia: 84 cm
- výška balenia: 63 cm


- Pripojovacia hadica s regulátorom 30mbar

- cesto si pripravte 24 hodín dopredu, čo nespotrebujete môžete skladovať až týždeň v chladničke
- ak dáte pec naplno, neodchádzajte, pizzu otočte o 180°C už po pol minúte
- k pizza peci si určite kúpte lopatu na sádzanie pizze, ale aj lopatu na otáčanie /ak nemáte pizza pec s otočným kameňom/
- na lopatu si dajte semolinu, alebo hrubú múku, hladká múka okamžite zhorí
- pec sa čistí kefou, kameň sa čistí pyrolýzou, t.z. stačí metlička, ak nechcete kefu. Čistíte samozrejme vychladnutú pec
- pizzu po vybraní nechajte odstáť a trocha ju pokvapkajte olivovým olejom extra virgine
- všetko čo sme sa naučili o pečení pizze nájdete v našich článkoch, kde nájdete aj recept na cestu na neapolskú pizzu, alebo sa zastavte u nás v showroome podebatovať o pečení pizze

RECEPT / POSTUP ako pripraviť dokonalé cesto na neapolskú pizzu:
1. Vždy začínate s vodou. Dáte to misky 600g vody a rozmiešate 30g soli, dokonale rozmiešate
2. Pridáte 10% múky čo znamená pri hydratácii 60%, 100g, teda celková dávka múky je 1kg. Rozmiešate a prídáte 2g droždia
3. Počkáte kým začne droždie pracovať a za stáleho miešania a miesenia postupne pridávate zvyšok múky až vyformujete cesto. Cesto sa po dosiahnutí teploty okolo 22°C prestane lepiť, len buďte trpezlivý
4. Nechajte 2 hodiny vykysnúť
5. Vytvarujete bochníky a necháte odpočívať 24hodín prikryté vlhkou utierkou na teplom mieste. Cesto, ktoré nevyužijete dajte do zavretých krabičiek = 1 bochník/ 1 krabička. V chladničke vám vydrží cca 7 dní.
6. A.................upečiete podľa chuti. Margherita je samozrejme najlepšia.
Z 1 kg múky urobíte 6 až 8 ks pizze podľa veľkosti. Cesto, ktorí nespotrebujete, dajte do krabičiek na uzatváranie a odložte do chladničky. V pohode ho viete použiť najbližších 7 dní. Na pizzu, na pizza štangle, na žemle, a pizzové sendviče = vytvarujete pizzový kruh, silno naolejujete olivovým olejom, jemne preložíte a zapečiete rovnako ako pizzu. Potom otvoríte a vložíte rukolu, mortadelu a mozzarellu bufala...veľká mňamka
Takto sa darí nám:

Čo všetko sa dá upiecť v pizza peci nájdete V NAŠOM ČLÁNKU /link v texte/.
Parametre
Príslušenstvo
Zvážte aj tieto produkty
PÁR INFORMÁCIÍ NAVYŠE
DODÁVKU GRILOV NA PALETE JE MOŽNÉ NAČASOVAŤ S PRESNOSŤOU +/-2 DNI DOPREDU
- na Vami určený dátum.

/Nie je možné garantovať presný dátum/. Do poznámky k objednávke prosím zadajte požadovaný orientačný dátum dodávky.
OBJEDNAJTE SI NÁŠHO ODBORNÍKA NA MONTÁŽ GRILU ALEBO ZÁHRADNEJ KUCHYNE
PONÚKANÉ SLUŹBY A CENY:
- montáž grilu v rámci dole uvedených okresov
- 3 horákový gril cena montáže od 100€*
- 4 a 5 horákový gril cena montáže od 150€*
- 6 a viac horákový gril cena montáže od 200€*
- dovoz grilu - neposkladaný gril 30€ - vopred zložený gril 50€*
- *Uvedené ceny sú len orientačné a na finálnej dohode s naším odborným pracovníkom.
MONTÁŽ pre bratislavský kraj /a okresy TT, PN, DS, NR, TO/ a ďalšie informácie na tel.č.: +421911144686
MONTÁŽ VRÁTANE ELEKTRICKÝCH ROZVODOV A SVETIEL pre celé Slovensko a ďalšie informácie na tel.č.: +421905502620
Ak si chcete váš nový gril/pizza pec rovno odviezť*, vojde vám do vášho auta?
Naše skúsenosti s nakladaním krabíc do rôznych vozidiel:
1. Gril Campingaz Onyx vojde do VW Passat Kombi
2. Gril Broil King Regal 590 vojde do Huyndai Tucson
3. Gril Broil King Crown 410 sme vopchali do Citroen C3 ![]()
4. Pizza pec Ooni Koda 16 vojde Tesla Model 3
Všeobecne neodporúčame sedany, okrem Škody Superb ![]()
*tovar objednaný na osobný odber je pripravený do 30min /počas pracovných dní/. Tovar označený v predajni, je možné odobrať okamžite.





Predajňa, sklad a výdajné miesto sú na jednom mieste. Parkovanie pod budovou /zadarmo
/.
Ako sa k nám dostanete.../vchod A 2. poschodie/ Navigovať do showroomu Grilfaktory cez Waze
Pin: 48.18332765,17.1790794

Otváracie hodiny:
Po: 9:30-17:00
Ut: 9:30-18:00
St: 9:30-18:00
Št: 9:30-18:00
Pi: 9:30-17:00
So-Ne: zatvorené
obedná prestávka 12:00-13:00
/otváracie hodiny samozrejme vieme prispôsobiť individuálne na základe dohody aj počas víkendu/
Ako to u nás vyzerá...
