- Úvod
- >>
- Grily
- >>
- Plynové grily
- >>
- BRABURA
- >>
- BRABURA L CLASS SPECIAL 20 2-horákový vstavaný plancha plynový gril s podsvietením
BRABURA L CLASS SPECIAL 20 2-horákový vstavaný plancha plynový gril s podsvietením
BRABURA L CLASS SPECIAL 20 2-horákový vstavaný plancha plynový gril s podsvietením
Ideálny záhradný gril na rodinné oslavy do 8 gurmánov, veľa mäska, ryby, hranolky, zelenina, lievance, volské oká.
Luxusný plynový plancha gril s troma horákmi. Perfektná kombinácia šasi z nehrdzavejúcej ocele 304 a 8 mm čiernej smaltovanej vysokokvalitnej liatinovej dosky. Horáky z nehrdzavejúcej ocele. Bezpečnostný termočlánok.
Ovládače s LED podsvietením. Zásobík na odpadový tuk. Perfektná ručne zváraná konštrukcia. Nepriľnavá: Smaltovaná liatinová doska je jedinou skutočne nepriľnavou varnou plochou na trhu, ktorá umožňuje varenie pri vysokých teplotách a dosiahnutie reštauračnej úrovne praženia a grilovania.

Doska s hrúbkou 8 mm: Je to doska, ktorá lepšie absorbuje, rovnomerne distribuuje a udržuje teplo a vytvára planchu efektívnejšou. Na trhu neexistuje žiadna iná podobná doska.
Samočistenie: Smaltovaná liatina je jedinou doskou, ktorá dá sa čistiť iba vodou. Keď sa voda naleje na horúcu platňu, nečistoty sa odlepia Automatické čistenie je také jednoduché. *obaly, stolíky a kryty z ilustračných obrázkov nie sú súčasťou balenia.

- Materiál varnej platne · Prémiový smaltovaný liatinový riad
- Hrúbka plechu · 8,0 mm
- Kapacita · Vhodné pre 6-8 osôb /12-16 osôb hodinové varenie/
- Materiál šasi · Ultra odolná práškovo lakovaná pozinkovaná oceľ
- Materiál horáka · Nehrdzavejúca oceľ
- Konfigurácie · Vstavaný | Doska | Samostatne stojace
- Typ plynu · Bután a propán | Zemný plyn
- Počet horákov · 2
- Výkon · 6,4 kW
- Typ zapaľovania · Kontinuálny iskra
- Gombíky · LED osvetlenie, Oranžová | Biela
- šírka: 56 cm
- výška: 21 cm
- hĺbka: 50 cm
- váha: 38,5 kg
- Rozmer varnej plochy: 2,160 cm2 | 48 x 45 cm
- 15 rokov na grilovaciu dosku, šasi, horáky, nerezové veko * nie je súčasťou balenia
Pripojovacia hadica s regulátorom 30 mbar

Brabura je značka s viac ako 20-ročnými skúsenosťami v oblasti navrhovania a výroby vonkajších kuchynských spotrebičov tak, aby spĺňali najvyššie štandardy a požiadavky.
.png)
Záhradné kuchyne Brabura sa dodávajú:
- so skrinkou na gril na mieru grilom Brabura /prípadne po dohode aj upravené pre iné značky grilov/
- pracovná doska je Neolit, čo je sintrovaný kameň - vysoko odolný materiál vytvorený spojením jemných častíc prírodných minerálov pri extrémne vysokých teplotách a tlaku – bez použitia živíc či lepidiel
- Vysoká odolnosť voči poškriabaniu, teplu, chemikáliám a UV žiareniu
- Takmer nulová nasiakavosť – ideálne hygienické prostredie
- Antibakteriálny povrch – vhodný do kuchýň a kúpeľní
- Vhodný do interiéru aj exteriéru – kuchynské dosky, obklady, fasády, sprchy
- Povrch je mierne drsný - protišmykový
- telo skrinky je z pozinkovanej ocele s mimoriadne odolným práškovým nástrekom (Qualicoat)
Qualicoat je certifikácia kvality pre práškové lakovanie hliníka a ocele – zaručuje vysokú odolnosť voči poveternostným vplyvom, UV žiareniu a korózii.
AKO SA DODÁVAJÚ KUCHYNE BRABURA
- každý diel príde kompletne zmontovaný /bez kameninovej pracovnej dosky/ na jednej palete
- doska na každý diel je zabalená osobitne a lepí sa silikónovým lepidlom
- diely sa zmontujú medzi sebou štyroma priloženými skrutkami
- gril sa vloží do otvoru skrinky /hadica s regulátorom sa namontuje predtým - nie je súčasťou balenia grilu/
- šuflíky sú s dojazdami
- každá skrinka má 4 skrutky na nastavenie výšky a vodorovnej polohy vašej kuchyne
- gril sa dodáva samostatne, rovnako veko sa dodáva samostatne
Voliteľné kryty a obaly na gril:
1. Lid 20
2. Inox Cover 20
3. Matte Cover 20

AKO GRILOVAŤ CUKETU NA VRÚBKOVANOM TÁLE:
- 1. Cuketu, alebo žltú tekvicu nakrájajte na pol cm hrubé plátky
- 2. Osoľte, okoreňte, pokvapkajte olejom
- 3. Grilujte na doske 3-4 min z každej strany
- 4. Podávajte s cesnakom na plátky a vňaťkou a prípadne balasmicom
AKO GRILOVAŤ SMASHBURGER NA HLADKOM TÁLE:
- Plancha gril pred grilovaním prejdeme vlhkou útierkou a zahrejeme
- Mleté hovädzie /pomer mäso-tuk 75na25/ osoľte, okoreňte a hlavne dobre rozpracujte aby zmizli tukové časti - mäso bude ružové
- Vytvarujte v navlhčených dlaniach guľky 5cm v priemere
- Rozpáľte gril a guľku položte na platňu - planchu. Veľmi jemne pritlačte a počkajte minútu. Guličku otočte a púčítkom na burgery /obj. číslo 00000001/ každú guľku roztlačte na čo najtenšiu placku. Tým, že ste si predsmažili malú plochu, nebude sa vám pri roztláčaní lepiť pučítko.

- Grilujte na jednej strane až pokiaľ nebude tuk presakovať navrch /prebublávať/, otočte a pridajte syr

- Zakryjte vekom na grilovanie, aby sa syr pekne rozpustil obj. číslo BGA0012

- Mäso môžete vylepšiť mierne korením: soľ, čierne korenie, sušený cesnak, tumeric prípadne doplniť aj nakrájanou cibuľou
- Najlepšia kombinácia na smashburger je: žemľa /ideálne nie sladká/, horčica, plátky uhorky /nakladanej/, cibuľa nadrobno, ugrilované mäso so syrom. NIe, nie je v tom kečup
. Pridajte bbq omáčku.
AKO VYČISTIŤ PLANCHA GRIL:
- Po grilovaní, po tom ako gril takmer vychladne, nalejeme na dosku a utrieme veľké zvyšky kuchynskými utierkami, alebo stiahneme špachtľou do čistiaceho otvoru
- Zapečené zvyšky omáčky oškrabeme škrabkou /obj. číslo 64049/. Nebojte sa pritlačiť
. Na plancha grily negrilujte mäso v sládkých pácoch. Omáčku nanášajte na vrchnú stranu mäsa až na posledných 15min grilovania

- Na čistenie dosky grilu nie je potrebná žiadna chémia, na vnútro veka a vonkajšie časti odporúčame originálne čistiace prostriedky
- na olejovanie pred grilovaním odporúčame olej v spreji /obj. číslo 60945/

Losos na na bylinkovom masle

Mleté hovädzie na tortila čipsoch
.jpg)

Parametre
| Šírka cm | 84 |
|---|---|
| Výkon hlavných horákov kWh/dm2 | 0,27 |
| Značka | Brabura |
| Počet osôb | 4 až 8 |
| Načo je gril ideálny | krídelká, ryby a burgery |
| Hlavná plocha cm2 | 74x45 |
| Predĺžená záruka | Áno rôzne diely |
| Počet hlavných horákov | 3 |
| Bočný horák | nie |
| Zadný horák | nie |
| Plancha | áno |
| Otočný ražeň | nie |
| Farba | matná čierna |
| Wifi/BT | nie |
| Podsvietené ovládače | áno |
| Teplomer | nie |
| Vrátenie tovaru do 30dní | Áno |
| Hmotnosť | 38,5 kg |
Príslušenstvo
Zvážte aj tieto produkty
PÁR INFORMÁCIÍ NAVYŠE
DODÁVKU GRILOV NA PALETE JE MOŽNÉ NAČASOVAŤ S PRESNOSŤOU +/-2 DNI DOPREDU
- na Vami určený dátum.

/Nie je možné garantovať presný dátum/. Do poznámky k objednávke prosím zadajte požadovaný orientačný dátum dodávky.
OBJEDNAJTE SI NÁŠHO ODBORNÍKA NA MONTÁŽ GRILU ALEBO ZÁHRADNEJ KUCHYNE
PONÚKANÉ SLUŹBY A CENY:
- montáž grilu v rámci dole uvedených okresov
- 3 horákový gril cena montáže od 100€*
- 4 a 5 horákový gril cena montáže od 150€*
- 6 a viac horákový gril cena montáže od 200€*
- dovoz grilu - neposkladaný gril 30€ - vopred zložený gril 50€*
- *Uvedené ceny sú len orientačné a na finálnej dohode s naším odborným pracovníkom.
MONTÁŽ pre bratislavský kraj /a okresy TT, PN, DS, NR, TO/ a ďalšie informácie na tel.č.: +421911144686
MONTÁŽ VRÁTANE ELEKTRICKÝCH ROZVODOV A SVETIEL pre celé Slovensko a ďalšie informácie na tel.č.: +421905502620
Ak si chcete váš nový gril/pizza pec rovno odviezť*, vojde vám do vášho auta?
Naše skúsenosti s nakladaním krabíc do rôznych vozidiel:
1. Gril Campingaz Onyx vojde do VW Passat Kombi
2. Gril Broil King Regal 590 vojde do Huyndai Tucson
3. Gril Broil King Crown 410 sme vopchali do Citroen C3 ![]()
4. Pizza pec Ooni Koda 16 vojde Tesla Model 3
Všeobecne neodporúčame sedany, okrem Škody Superb ![]()
*tovar objednaný na osobný odber je pripravený do 30min /počas pracovných dní/. Tovar označený v predajni, je možné odobrať okamžite.





Predajňa, sklad a výdajné miesto sú na jednom mieste. Parkovanie pod budovou /zadarmo
/.
Ako sa k nám dostanete.../vchod A 2. poschodie/ Navigovať do showroomu Grilfaktory cez Waze
Pin: 48.18332765,17.1790794

Otváracie hodiny:
Po: 9:30-17:00
Ut: 9:30-18:00
St: 9:30-18:00
Št: 9:30-18:00
Pi: 9:30-17:00
So-Ne: zatvorené
obedná prestávka 12:00-13:00
/otváracie hodiny samozrejme vieme prispôsobiť individuálne na základe dohody aj počas víkendu/
Ako to u nás vyzerá...
