- Úvod
- >>
- Príslušenstvo grily
- >>
- Na burgery
- >>
- BROIL KING 11221 Liatinová Doska Signet 38,1 x 32,5 cm
BROIL KING 11221 Liatinová Doska Signet 38,1 x 32,5 cm
BROIL KING 11221 Liatinová Doska Signet 38,1 x 32,5 cm
Na čo je ideálna grilovacia doska / tál / plancha / v angličtine griddle: na smashburgery, na grilovanú zeleninu, na hranolky, na lievance, na volské oká, na krídelká, na šparľu, na cuketu.
Obojstranná liatinová platňa s matnou povrchovou porcelánovou vrstvou. Vhodná pre Broil King ® Signet ™ rady 2006 a novšie. Rozšírte možnosti grilovania o obojstranný liatinový tanier s matným porcelánovým povrchom. Na jednej strane je povrch úplne hladký - vhodný na varenie mäsa, zeleniny a vajec, zatiaľ čo druhá zúbkovaná strana je ideálna na grilovanie, pretože na pripravenom pokrme zanecháva jedinečný vzor (tzv. branding). Namiesto jednej časti grilovacích roštov (grilovacích roštov) na grile použite liatinovú platňu. Je určený predovšetkým pre model Broil King Signet. Pre jednoduchšiu manipuláciu s doskou odporúčame zdvihák roštov Broil King 60745.
Technické parametr:
- Dĺžka: 38.1 cm
- Šírka: 32.5 cm
- Obojstranné (hladké na jednej strane, rebrované na druhej strane)
- Materiál: Liatina s matným porcelánovým povlakom
- Navrhnuté pre modely Broil King Signet
- Hmotnosť: 4.4 kg
- UPOZORNENIE: Nie je určený pre grily na drevené uhlie alebo drevo!
Ako grilovať cuketu na vrúbkovanom tále:
- 1. Cuketu, alebo žltú tekvicu nakrájajte na pol cm hrubé plátky
- 2. Osoľte, okoreňte, pokvapkajte olejom
- 3. Grilujte na doske 3-4 min y každej strany
- 4. Podávajte s cesnakom na plátky a vňaťkou a prípadne balasmicom
Ako grilovať smashburger na hladkom tále:
- 1. Mleté hovädzie osoľte, okoreňte
- 2. Vytvarujte v navlhčených dlaniach guľky 5cm v priemere
- 3. Púčítkom na burgery /obj. číslo 00000001/ každú guľku roztlačte na čo najtenšiu placku
- 4. Grilujte na doske 2-4 min y každej strany s grilom na plný výkon
- 4. Na druhú stranu pridajte syr a spojte dve placky do double cheese burgeru
Ako čistiť plancha gril:
- plancha gril pred grilovaním prejdeme vlhkou útierkou a zahrejeme
- po grilovaní, po tom ako gril takmer vychladne, nalejeme na dosku a utrieme veľké zvyšky kuchynskými utierkami, alebo stiahneme špachtľou do čistiaceho otvoru
- zapečené zvyšky omáčky oškrabeme škrabkou /obj. číslo 64049/. Nebojte sa pritlačiť
. Na plancha grily negrilujte mäso v sládkých pácoch. Omáčku nanášajte na vrchnú stranu mäsa až na posledných 15min grilovania
- na olejovanie pred grilovaním odporúčame olej v spreji /obj. číslo 60945/
- na čistenie dosky grilu nie je potrebná žiadna chémia, na vnútro veka a vonkajšie časti odporúčame originálne čistiace prostriedky
Losos na na bylinkovom masle
Mleté hovädzie na tortila čipsoch
Parametre
Značka | Broil King |
---|---|
Vrátenie tovaru do 30dní | Áno |
Hmotnosť | 4,4 kg |
Doplňujúce informácie
Príslušenstvo
PÁR INFORMÁCIÍ NAVYŠE
Dodávku grilov na palete je možné načasovať s presnosťou na +/-2 dni dopredu - na Vami určený dátum. Nie je možné garantovať presný dátum/.
Do poznámky k objednávke prosím zadajte požadovaný orientačný dátum dodávky.
Ak si chcete váš nový gril/pizza pec rovno odviezť*, vojde vám do vášho auta?
Naše skúsenosti s nakladaním krabíc do rôznych vozidiel:
1. Gril Campingaz Onyx vojde do VW Passat Kombi
2. Gril Broil King Regal 590 vojde do Huyndai Tucson
3. Gril Broil King Crown 410 sme vopchali do Citroen C3
4. Pizza pec Ooni Koda 16 vojde Tesla Model 3
Všeobecne neodporúčame sedany
*tovar objednaný na osobný odber je pripravený do 30min /počas pracovných dní/. Tovar označený v predajni, je možné odobrať okamžite.
Predajňa, sklad a výdajné miesto sú na jednom mieste. Parkovanie pod budovou /zadarmo /.
Ako sa k nám dostanete.../vchod A 2. poschodie/
Otváracie hodiny:
Po: 10:00-17:00
Ut: 10:00-17:30
St: 10:00-17:30
Št: 10:00-17:30
Pi: 10:00-19:00
So-Ne: zatvorené
/otváracie hodiny samozrejme vieme prispôsobiť individuálne na základe dohody/
Ako to u nás vyzerá...