- Úvod
 - >>
 - Pizza pece
 - >>
 - Pizza pece na plyn
 - >>
 - pizza do 34cm
 - >>
 - COZZE Pizza pec na plyn CLASSIC 13" s dvierkami a teplomerom
 
COZZE Pizza pec na plyn CLASSIC 13" s dvierkami a teplomerom
COZZE Pizza pec na plyn CLASSIC 13" s dvierkami a teplomerom
Pizza pec na pizzu aj steaky pre 4 až 8 ľudí /1 hodina pečenia, vrátane prípravy pre 10 ľudí/.
Doplňte svoju vonkajšiu kuchyňu s 13" klasickou pecou na pizzu. Veľký priestor na pečenie, predný ovládací panel, dvierka na pizzu a teplomer sú súčasťou vybavenia. Navrhnuté na rýchle pečenie pizze s vysokým výkonom, táto pec na plyn pečie chrumkavé a chutné pizze už za 2 minúty!

- Dvierka pece na pizzu sú mobilné dvierka pre pec na pizzu Cozze na používanie vonku.
 

- Použitie dvierok pece na pizzu počas rozohrievania môže skrátiť dobu rozohrievania 20 – 30 %.
 - Dvierka pece na pizzu MUSIA byť odobrané po predhriatí na 20 minút.
 
- Výkon: 6kW
 - Tlak plynu: 30 mbar
 - Veľkosť pizze: O34 cm
 - Prevádzková výška: 10 cm
 - Pečenie do dvoch minút!
 

- Pizza kameň: 34 x 34 x 1 cm, kordierit
	
- Kordierit je minerál zo skupiny silikátov, konkrétne hlinitokremičitan horčíka a železa. V technickej praxi sa často používa vo forme syntetického kordieritu, ktorý má výnimočné tepelnoizolačné vlastnosti a odolnosť voči vysokým teplotám a teplotným šokom
 - Preto je ideálny napríklad na výrobu pizza kameňov – ako ten v tvojej peci Cozze Classic 13". Kordierit sa rýchlo zahreje, rovnomerne distribuuje teplo a zároveň odoláva prasknutiu pri prudkých zmenách teploty. Vďaka tomu sa pizza upečie krásne chrumkavo odspodu bez pripálenia.
 
 - Horák:SS430 U-tvarovaný horák
 - Pripojenie hadice:Hadicová tryska alebo 1/4" závitové pripojenie (regulátor nie je zahrnutý)
 - Materiál: Práškovaná pozinkovaná oceľ
 - Farba: Šedá a čierna
 - Schválenie:Schválené LFGB
 - Zapaľovanie elektrické /batérie AA - nie sú súčasťou balenia/
 

- K peci je potrebná pripojovacia hadica s regulátorom 30mbar Obj. číslo 1011
 

- šírka: 50cm
 - výška: 29,5cm
 - hĺbka: 50cm
 - rozmery kameňa: 34 x 34 x 1 cm
 - dĺžka balenia: 58 cm
 - výška balenia: 29 cm
 - šírka balenia: 55 cm
 - váha: 15kg
 

-p-2000.jpg)
VONKAJŠÍ POVRCH
- jemný čistiaci prostriedok alebo roztok sódy bikarbóny a horúcej vody
 - Na odolné škvrny možno použiť neabrazívny čistiaci prášok, potom opláchnite vodou.
 
PLASTOVÉ POVRCHY
- Umývajte mäkkou handričkou a roztokom horúcej mydlovej vody. Opláchnite vodou.
 - Nepoužívajte abrazívne čistiace prostriedky, odmasťovače ani koncentrované čistiace prostriedky na plastové časti.
 
PIZZA KAMEŇ
- Použite roztok jemného mydlového vody. Na odolné škvrny možno použiť neabrazívny čistiaci prášok, potom opláchnite vodou
 

- cesto si pripravte 24 hodín dopredu, čo nespotrebujete môžete skladovať až týždeň v chladničke
 - ak dáte pec naplno, neodchádzajte, pizzu otočte o 180°C už po pol minúte
 - k pizza peci si určite kúpte lopatu na sádzanie pizze, ale aj lopatu na otáčanie /ak nemáte pizza pec s otočným kameňom/
 - na lopatu si dajte semolinu, alebo hrubú múku, hladká múka okamžite zhorí
 - pec sa čistí kefou, kameň sa čistí pyrolýzou, t.z. stačí metlička, ak nechcete kefu. Čistíte samozrejme vychladnutú pec
 - pizzu po vybraní nechajte odstáť a trocha ju pokvapkajte olivovým olejom extra virgine
 - všetko čo sme sa naučili o pečení pizze nájdete v našich článkoch, kde nájdete aj recept na cestu na neapolskú pizzu, alebo sa zastavte u nás v showroome podebatovať o pečení pizze 
  
1. Vždy začínate s vodou. Dáte do misky 600g vody a rozmiešate 30g soli, dokonale rozmiešate
2. Pridáte 10% múky čo znamená pri hydratácii 60%, 100g, teda celková dávka múky je 1kg. Rozmiešate a prídáte 2g droždia
3. Počkáte kým začne droždie pracovať a za stáleho miešania a miesenia postupne pridávate zvyšok múky až vyformujete cesto. Cesto sa po dosiahnutí teploty okolo 22°C prestane lepiť, len buďte trpezlivý
4. Nechajte 2 hodiny vykysnúť
5. Vytvarujete bochníky a necháte odpočívať 24hodín prikryté vlhkou utierkou na teplom mieste. Cesto, ktoré nevyužijete dajte do zavretých krabičiek = 1 bochník/ 1 krabička. V chladničke vám vydrží cca 7 dní.
6. A.................upečiete podľa chuti. Margherita je samozrejme najlepšia.
Z 1 kg múky urobíte 6 až 8 ks pizze podľa veľkosti. Cesto, ktorí nespotrebujete, dajte do krabičiek na uzatváranie a odložte do chladničky. V pohode ho viete použiť najbližších 7 dní. Na pizzu, na pizza štangle, na žemle, a pizzové sendviče = vytvarujete pizzový kruh, silno naolejujete olivovým olejom, jemne preložíte a zapečiete rovnako ako pizzu. Potom otvoríte a vložíte rukolu, mortadelu a mozzarellu bufala...veľká mňamka

.jpg)

Cozze je dánska značka, ktorá vznikla v roku 2021 so zameraním na moderné pizza pece a odvtedy sa rozšírila na kompletné riešenia pre vonkajšie varenie.
Parametre
| Značka | Cozze | 
|---|---|
| Hlavná plocha cm2 | 34x34 | 
| Farba | čierdna šedá | 
| Max teplota °C | 450 | 
| Kapacita pece | Pizza 1ks Foccacia 1ks | 
| Zahrievanie min | 30 | 
| Palivo | plyn | 
| Vrátenie tovaru do 30dní | Áno | 
| Hmotnosť | 15 kg | 
Doplňujúce informácie
Naším cieľom je piecť neapolskú pizzu doma v domácej pizza peci. Testovali sme Ooni Karu 16 a takto to dopadlo.
V pizza peci je možné piecť aj chlieb, steaky, alebo zapekať mäso. Záleží na rozmere pece a pekáči/panvici, ktorý na to používate. My sme otestovali upieť Foccaciu Di Recco. Vyšla perfektne.
Jablková pizza? Isteže....na pizza cesto pridáte jablká, cukor, džem podľa chuti, škoricu a zapečiete v pizza peci. A aj keď nemáte dezert na párty, tak vlastne máte. Príprava zaberie 5min, pečenie minútu..nezabudnite pizza pec rozohriať na 500°C
Doplňujúce informácie
Tento produkt nájdete aj v našom showroome v OC STYLA Zlaté piesky Bratislava.

Parkovanie pod budovou, vchod A, výťahom na druhé poschodie, vľavo cca 20m od výťahu.


Príslušenstvo
PÁR INFORMÁCIÍ NAVYŠE
DODÁVKU GRILOV NA PALETE JE MOŽNÉ NAČASOVAŤ S PRESNOSŤOU +/-2 DNI DOPREDU
- na Vami určený dátum.

/Nie je možné garantovať presný dátum/. Do poznámky k objednávke prosím zadajte požadovaný orientačný dátum dodávky.
OBJEDNAJTE SI NÁŠHO ODBORNÍKA NA MONTÁŽ GRILU ALEBO ZÁHRADNEJ KUCHYNE
PONÚKANÉ SLUŹBY A CENY:
- montáž grilu v rámci dole uvedených okresov
 - 3 horákový gril cena montáže od 100€*
 - 4 a 5 horákový gril cena montáže od 150€*
 - 6 a viac horákový gril cena montáže od 200€*
 - dovoz grilu - neposkladaný gril 30€ - vopred zložený gril 50€*
 - *Uvedené ceny sú len orientačné a na finálnej dohode s naším odborným pracovníkom.
 
MONTÁŽ pre bratislavský kraj /a okresy TT, PN, DS, NR, TO/ a ďalšie informácie na tel.č.: +421911144686
MONTÁŽ VRÁTANE ELEKTRICKÝCH ROZVODOV A SVETIEL pre celé Slovensko a ďalšie informácie na tel.č.: +421905502620
Ak si chcete váš nový gril/pizza pec rovno odviezť*, vojde vám do vášho auta?
Naše skúsenosti s nakladaním krabíc do rôznych vozidiel:
1. Gril Campingaz Onyx vojde do VW Passat Kombi
2. Gril Broil King Regal 590 vojde do Huyndai Tucson
3. Gril Broil King Crown 410 sme vopchali do Citroen C3 ![]()
4. Pizza pec Ooni Koda 16 vojde Tesla Model 3
Všeobecne neodporúčame sedany, okrem Škody Superb ![]()
*tovar objednaný na osobný odber je pripravený do 30min /počas pracovných dní/. Tovar označený v predajni, je možné odobrať okamžite.
            




Predajňa, sklad a výdajné miesto sú na jednom mieste. Parkovanie pod budovou /zadarmo 
/.
Ako sa k nám dostanete.../vchod A 2. poschodie/ Navigovať do showroomu Grilfaktory cez Waze
Pin: 48.18332765,17.1790794

Otváracie hodiny:
Po: 9:30-17:00
Ut: 9:30-18:00
St: 9:30-18:00
Št: 9:30-18:00
Pi: 9:30-17:00
So-Ne: zatvorené
obedná prestávka 12:00-13:00
/otváracie hodiny samozrejme vieme prispôsobiť individuálne na základe dohody aj počas víkendu/
Ako to u nás vyzerá...
