- Úvod
- >>
- Pizza pece
- >>
- Pizza pece na plyn
- >>
- pizza do 34cm
- >>
- COZZE Pizza pec na plyn CLASSIC 13" s dvierkami a teplomerom
COZZE Pizza pec na plyn CLASSIC 13" s dvierkami a teplomerom
COZZE Pizza pec na plyn CLASSIC 13" s dvierkami a teplomerom
Pizza pec na pizzu aj steaky pre 4 až 8 ľudí /1 hodina pečenia, vrátane prípravy pre 10 ľudí/.
Doplňte svoju vonkajšiu kuchyňu s 13" klasickou pecou na pizzu. Veľký priestor na pečenie, predný ovládací panel, dvierka na pizzu a teplomer sú súčasťou vybavenia. Navrhnuté na rýchle pečenie pizze s vysokým výkonom, táto pec na plyn pečie chrumkavé a chutné pizze už za 2 minúty!
- Dvierka pece na pizzu sú mobilné dvierka pre pec na pizzu Cozze na používanie vonku.
- Použitie dvierok pece na pizzu počas rozohrievania môže skrátiť dobu rozohrievania 20 – 30 %.
- Dvierka pece na pizzu MUSIA byť odobrané po predhriatí na 20 minút.
- Výkon: 6kW
- Tlak plynu: 30 mbar
- Veľkosť pizze: O34 cm
- Prevádzková výška: 10 cm
- Pečenie do dvoch minút!
- Pizza kameň: 34 x 34 x 1 cm, kordierit
- Kordierit je minerál zo skupiny silikátov, konkrétne hlinitokremičitan horčíka a železa. V technickej praxi sa často používa vo forme syntetického kordieritu, ktorý má výnimočné tepelnoizolačné vlastnosti a odolnosť voči vysokým teplotám a teplotným šokom
- Preto je ideálny napríklad na výrobu pizza kameňov – ako ten v tvojej peci Cozze Classic 13". Kordierit sa rýchlo zahreje, rovnomerne distribuuje teplo a zároveň odoláva prasknutiu pri prudkých zmenách teploty. Vďaka tomu sa pizza upečie krásne chrumkavo odspodu bez pripálenia.
- Horák:SS430 U-tvarovaný horák
- Pripojenie hadice:Hadicová tryska alebo 1/4" závitové pripojenie (regulátor nie je zahrnutý)
- Materiál: Práškovaná pozinkovaná oceľ
- Farba: Šedá a čierna
- Schválenie:Schválené LFGB
- Zapaľovanie elektrické /batérie AA - nie sú súčasťou balenia/
- Vyrobené v Dánsku
- K peci je potrebná pripojovacia hadica s regulátorom 30mbar Obj. číslo 1011
- šírka: 50cm
- výška: 29,5cm
- hĺbka: 50cm
- dĺžka balenia: 58 cm
- výška balenia: 29 cm
- šírka balenia: 55 cm
- váha: 15kg
AKÁ MÁ BYŤ VZDIALENOSŤ PECE O DSTIEN:
Čistenie pizza pece
VONKAJŠÍ POVRCH
- jemný čistiaci prostriedok alebo roztok sódy bikarbóny a horúcej vody
- Na odolné škvrny možno použiť neabrazívny čistiaci prášok, potom opláchnite vodou.
PLASTOVÉ POVRCHY
- Umývajte mäkkou handričkou a roztokom horúcej mydlovej vody. Opláchnite vodou.
- Nepoužívajte abrazívne čistiace prostriedky, odmasťovače ani koncentrované čistiace prostriedky na plastové časti.
PIZZA KAMEŇ
- Použite roztok jemného mydlového vody. Na odolné škvrny možno použiť neabrazívny čistiaci prášok, potom opláchnite vodou
- cesto si pripravte 24 hodín dopredu, čo nespotrebujete môžete skladovať až týždeň v chladničke
- ak dáte pec naplno, neodchádzajte, pizzu otočte o 180°C už po pol minúte
- k pizza peci si určite kúpte lopatu na sádzanie pizze, ale aj lopatu na otáčanie /ak nemáte pizza pec s otočným kameňom/
- na lopatu si dajte semolinu, alebo hrubú múku, hladká múka okamžite zhorí
- pec sa čistí kefou, kameň sa čistí pyrolýzou, t.z. stačí metlička, ak nechcete kefu. Čistíte samozrejme vychladnutú pec
- pizzu po vybraní nechajte odstáť a trocha ju pokvapkajte olivovým olejom extra virgine
- všetko čo sme sa naučili o pečení pizze nájdete v našich článkoch, kde nájdete aj recept na cestu na neapolskú pizzu, alebo sa zastavte u nás v showroome podebatovať o pečení pizze
RECEPT / POSTUP ako pripraviť dokonalé cesto na neapolskú pizzu:
1. Vždy začínate s vodou. Dáte do misky 600g vody a rozmiešate 30g soli, dokonale rozmiešate
2. Pridáte 10% múky čo znamená pri hydratácii 60%, 100g, teda celková dávka múky je 1kg. Rozmiešate a prídáte 2g droždia
3. Počkáte kým začne droždie pracovať a za stáleho miešania a miesenia postupne pridávate zvyšok múky až vyformujete cesto. Cesto sa po dosiahnutí teploty okolo 22°C prestane lepiť, len buďte trpezlivý
4. Nechajte 2 hodiny vykysnúť
5. Vytvarujete bochníky a necháte odpočívať 24hodín prikryté vlhkou utierkou na teplom mieste. Cesto, ktoré nevyužijete dajte do zavretých krabičiek = 1 bochník/ 1 krabička. V chladničke vám vydrží cca 7 dní.
6. A.................upečiete podľa chuti. Margherita je samozrejme najlepšia.
Z 1 kg múky urobíte 6 až 8 ks pizze podľa veľkosti. Cesto, ktorí nespotrebujete, dajte do krabičiek na uzatváranie a odložte do chladničky. V pohode ho viete použiť najbližších 7 dní. Na pizzu, na pizza štangle, na žemle, a pizzové sendviče = vytvarujete pizzový kruh, silno naolejujete olivovým olejom, jemne preložíte a zapečiete rovnako ako pizzu. Potom otvoríte a vložíte rukolu, mortadelu a mozzarellu bufala...veľká mňamka
Takto sa darí nám:
Parametre
Značka | Cozze |
---|---|
Hlavná plocha cm2 | 34x34 |
Farba | čierdna šedá |
Max teplota °C | 450 |
Kapacita pece | Pizza 1ks Chlieb 2kg |
Zahrievanie min | 30 |
Palivo | plyn |
Vrátenie tovaru do 30dní | Áno |
Hmotnosť | 15 kg |
Príslušenstvo
PÁR INFORMÁCIÍ NAVYŠE
Dodávku grilov na palete je možné načasovať s presnosťou na +/-2 dni dopredu - na Vami určený dátum. Nie je možné garantovať presný dátum/.
Do poznámky k objednávke prosím zadajte požadovaný orientačný dátum dodávky.
Ak si chcete váš nový gril/pizza pec rovno odviezť*, vojde vám do vášho auta?
Naše skúsenosti s nakladaním krabíc do rôznych vozidiel:
1. Gril Campingaz Onyx vojde do VW Passat Kombi
2. Gril Broil King Regal 590 vojde do Huyndai Tucson
3. Gril Broil King Crown 410 sme vopchali do Citroen C3
4. Pizza pec Ooni Koda 16 vojde Tesla Model 3
Všeobecne neodporúčame sedany
*tovar objednaný na osobný odber je pripravený do 30min /počas pracovných dní/. Tovar označený v predajni, je možné odobrať okamžite.
Predajňa, sklad a výdajné miesto sú na jednom mieste. Parkovanie pod budovou /zadarmo /.
Ako sa k nám dostanete.../vchod A 2. poschodie/
Otváracie hodiny:
Po: 9:30-17:00
Ut: 9:30-17:00
St: 9:30-18:00
Št: 9:30-18:00
Pi: 9:30-18:00
So: 10:00-13:00
Ne: zatvorené
obedná prestávka 12:00-13:00
/otváracie hodiny samozrejme vieme prispôsobiť individuálne na základe dohody aj počas víkendu/
Ako to u nás vyzerá...