- Úvod
- >>
- Pizza pece
- >>
- Pizza pece na plyn
- >>
- pizza do 43cm
- >>
- Ooni Pizza pec na plyn KODA 2
Ooni Pizza pec na plyn KODA 2
Ooni Pizza pec na plyn KODA 2
Pizza pec na pizzu aj steaky pre 8 a viac ľudí /1 hodina pečenia, vrátane prípravy pre 10 ľudí/.
Konštantne epická pizza s technológiou plynu G2™ Systém horáka na plyn so zúženým plameňom poskytuje o 200% lepšie rozdelenie tepla* pre lepšiu a krehkejšiu pizzu ako kedykoľvek predtým.
*Na základe nameraných výsledkov s Koda 12 v porovnaní s Koda 2.
VÝKONNÁ PRENOSNÁ ÚŽASNÁ
Vytvorte pizzu kdekoľvek - s váhou len 16 kg je Koda 2 kompaktná a ultra-prenosná.
SÚSTREDENÝ PLAMEŇ
Technológia G2 Gas Technology™ obsahuje patentovaný, zúžený plameň na dvoch bočných plynových horákoch, ktorý smeruje viac tepla tam, kde ho potrebujete.
ROVNOMERNÁ TEPLOTA KAMEŇA
Toto vedie k 420% rovnomernejšej teplote kameňa, pre lepšie výsledky varenia.
Ultra-rýchle pečenie pizze 50% hrubší kameň na pizzu ponúka lepšiu retenciu tepla a skracuje čas opätovného ohrevu medzi vareniami po sebe o 20%*.*porovnané s Ooni Koda 12
Kompaktná veľkosť, priestranná 14”+ varná plocha. Pizza kameň je o 20% väčší*, čo vám poskytuje viac priestoru na manipuláciu pri dosahovaní dokonalého varenia.*porovnané s Koda 12
- Dokončíte pečenie pizze za 60 sekúnd
- Rýchle a pohodlné zapaľovanie vďaka okamžitému zapáleniu plynu
- Spotreba. 0,34kg/h
- Výkon. 4,4kWh - 15000BTU
- Kryt z liateho hliníka
- Podstavec a horáky vyrobené z nehrdzavejúcej ocele
- Doba zahriatia: Na 500 °C len za 15 minút
- Pizza kameň: 10mm Cordierite
- Na pizzu do priemeru 25-35 cm
- Odolné oceľové teleso izolované z keramických vlákien a práškovo lakované
- Vnútorný rozmer: 35 x 35cm
- Sklopné nohy pre ľahšiu prepravu a skladovanie
- Regulátor tepla na reguláciu prívodu plynu na zadnej strane
- Patentovaná technológia FlameKeeper pre rovnomernejšie rozloženie tepla v rúre
- Integrovaná poistka na prerušenie prívodu plynu v prípade zhasnutia plameňa.
- K peci je potrebná pripojovacia hadica s regulátorom 30mbar
na výber je v ponuke hadica s regulátorom MEVA obj. číslo 1011, alebo CAMPINGAZ obj. číslo 2208586
- šírka: 47,22cm
- výška: 33,34cm
- hĺbka: 54,47cm
- váha: 16kg
- Výška otvoru: 13cm
- Hrúbka kameňa: 1,5cm
AKÁ MÁ BYŤ VZDIALENOSŤ PECE OD ZADNEJ STENY:
- Nehorľavý povrch: min. 15cm
- Chránený horľavý povrch: 25cm
- Horľavý povrch: 40cm
- 5 rokov po registrácii u výrobcu
RECEPT / POSTUP ako pripraviť dokonalé cesto na neapolskú pizzu:
1. Vždy začínate s vodou. Dáte to misky 600g vody a rozmiešate 30g soli, dokonale rozmiešate
2. Pridáte 10% múky čo znamená pri hydratácii 60%, 100g, teda celková dávka múky je 1kg. Rozmiešate a prídáte 2g droždia
3. Počkáte kým začne droždie pracovať a za stáleho miešania a miesenia postupne pridávate zvyšok múky až vyformujete cesto. Cesto sa po dosiahnutí teploty okolo 22°C prestane lepiť, len buďte trpezlivý
4. Nechajte 2 hodiny vykysnúť
5. Vytvarujete bochníky a necháte odpočívať 24hodín prikryté vlhkou utierkou na teplom mieste. Cesto, ktoré nevyužijete dajte do zavretých krabičiek = 1 bochník/ 1 krabička. V chladničke vám vydrží cca 7 dní.
6. A.................upečiete podľa chuti. Margherita je samozrejme najlepšia.
Z 1 kg múky urobíte 6 až 8 ks pizze podľa veľkosti. Cesto, ktorí nespotrebujete, dajte do krabičiek na uzatváranie a odložte do chladničky. V pohode ho viete použiť najbližších 7 dní. Na pizzu, na pizza štangle, na žemle, a pizzové sendviče = vytvarujete pizzový kruh, silno naolejujete olivovým olejom, jemne preložíte a zapečiete rovnako ako pizzu. Potom otvoríte a vložíte rukolu, mortadelu a mozzarellu bufala...veľká mňamka
Takto sa darí nám:
A ešte recept na cesto OONI CLASSIC
Ingrediencie:
- 368g vlažnej vody
- 18g soli
- 3,5g sušeného droždia
- 613g "00" múky
Postup na 4x12" kusov pizze:
- cesto si pripravte 24 hodín dopredu, čo nespotrebujete môžete skladovať až týždeň v chladničke
- ak dáte pec naplno, neodchádzajte, pizzu otočte o 180°C už po pol minúte
- k pizza peci si určite kúpte lopatu na sádzanie pizze, ale aj lopatu na otáčanie /ak nemáte pizza pec s otočným kameňom/
- na lopatu si dajte semolinu, alebo hrubú múku, hladká múka okamžite zhorí
- pec sa čistí kefou, kameň sa čistí pyrolýzou, t.z. stačí metlička, ak nechcete kefu. Čistíte samozrejme vychladnutú pec
- pizzu po vybraní nechajte odstáť a trocha ju pokvapkajte olivovým olejom extra virgine
- všetko čo sme sa naučili o pečení pizze nájdete v našich článkoch, kde nájdete aj recept na cestu na neapolskú pizzu, alebo sa zastavte u nás v showroome podebatovať o pečení pizze
- Naplňte misku vlažnou vodou a pridajte aktívne suché droždie. Pomocou metličky premiešajte. V samostatnej miske zmiešajte múku a soľ. Spolu a potom nalejte do vody.
- Miešajte drevenou varechou. Položte na jemne pomúčený povrch a miesite 10 minút, kým nie je pevné a pružné. Vráťte sa do misy. Prikryte uterákom a nechajte kysnúť na teplom mieste 2 hodiny, alebo kým sa nezdvojnásobí.
- Keď je cesto hotové, rozdelíme ho na 3 alebo 4 rovnaké kúsky. Vložte každý do samostatnej misky alebo podnosu, prikryte utierkou a nechajte kysnúť na teplom mieste 30 až 60 minút, alebo kým nie je zdvojnásobená veľkosť
- Rozpáľte pec a nechajte ju predhriať 20 minút. Zamerajte sa na teplotu medzi 450 °C a 500 °C. Skontrolujte toto prípadne pomocou infračerveného teplomera.
- Položte guľu cesta na jemne pomúčenú dosku a vytvarujte ju končekmi prstov do malého plochého disku. Zo stredu zatlačte cesto smerom von a zároveň roztiahnite prsty, čím sa vytvorí väčší disk .
- Lopatu zľahka posypeme múkou a položíme na ňu pizzu, potom pridáme Vaše ingrediencie.
- Vložte do pece a pečte 1 až 2 minúty, otočte každých 20 sekúnd pre rovnomerné pečenie.
Parametre
Doplňujúce informácie
Pizza pec Oona Koda v showroome GRILFAKTORY
Príslušenstvo
Zvážte aj tieto produkty
PÁR INFORMÁCIÍ NAVYŠE
Dodávku grilov na palete je možné načasovať s presnosťou na +/-2 dni dopredu - na Vami určený dátum. Nie je možné garantovať presný dátum/.
Do poznámky k objednávke prosím zadajte požadovaný orientačný dátum dodávky.
Ak si chcete váš nový gril/pizza pec rovno odviezť*, vojde vám do vášho auta?
Naše skúsenosti s nakladaním krabíc do rôznych vozidiel:
1. Gril Campingaz Onyx vojde do VW Passat Kombi
2. Gril Broil King Regal 590 vojde do Huyndai Tucson
3. Gril Broil King Crown 410 sme vopchali do Citroen C3
4. Pizza pec Ooni Koda 16 vojde Tesla Model 3
Všeobecne neodporúčame sedany
*tovar objednaný na osobný odber je pripravený do 30min /počas pracovných dní/. Tovar označený v predajni, je možné odobrať okamžite.
Predajňa, sklad a výdajné miesto sú na jednom mieste. Parkovanie pod budovou /zadarmo /.
Ako sa k nám dostanete.../vchod A 2. poschodie/
Otváracie hodiny:
Po: 9:30-17:00
Ut: 9:30-17:00
St: 9:30-18:00
Št: 9:30-18:00
Pi: 9:30-18:00
So-Ne: zatvorené
/otváracie hodiny samozrejme vieme prispôsobiť individuálne na základe dohody aj počas víkendu/
Ako to u nás vyzerá...