- Úvod
- >>
- Príslušenstvo grily
- >>
- Na ryby
- >>
- Bricknic BRC-363411 Tehla na pečenie tmavá
Bricknic BRC-363411 Tehla na pečenie tmavá
Bricknic BRC-363411 Tehla na pečenie tmavá
Pečenie živánskej, ratatouille, ale aj a lososa.
Univerzálny, ľahko použiteľný kuchynský (grilovací) nástroj. Stačí nakrájať si obľúbené ingrediencie, vložiť ich do TEHLY a umiestniť na akýkoľvek zdroj tepla. Chutné jedlo je hotové za menej ako 30 minút /živánska pri 230°C 50 minút/.
Vyrobené z prírodnej tepelne odolnej hliny. Zachováva živiny, vitamíny a čisté chute. Pórovitosť hliny prirodzene zadržiava vlhkosť, takže pokrmy ostávajú krehké a šťavnaté. Bricknic sú ideálne pre pomaly varené pokrmy, ako sú dušené jedlá a nákypy, ale sú dostatočne univerzálne na pečenie, zapekanie a dokonca aj vyprážanie.
AKO NA TO
OTVORIŤ A NAPLNIŤ
Odstráňte viečko a vložte ingrediencie.Po naplnení tehlu bezpečne uzavrite vekom a môžete variť.
ZAVRIEŤ A ZAHRIAŤ
Tehlu na varenie môžete použiť v rúre a na plynovom sporáku, na grile, v záhradnom krbe, alebo napríklad v peci či na otvorenom ohni. Pripravované jedlo je teda nielen chutné, ale navyše aj zdravé. Nezabudnite počas varenia priebežneingrediencie kontrolovať, aby sa jedlo nepripálilo.
ČISTENIE A STAROSTLIVOSŤ
Tehly na varenie je možné umývať v umývačke riadu,takže ich čistenie je jednoduché. Alebo môžete tehlu nechať po varení približne 30 minút vychladnúť a potom ju na 10 minút namočiť do vody. Všetky zvyšky jedla sa uvoľnia, odstránia a tehla bude pripravenána ďalšie použitie.
- šírka: 24cm
- výška: 10cm
- hĺbka: 12cm
- dĺžka balenia: 38cm
- výška balenia: 9cm
- šírka balenia: 29cm
- váha: 2kg
RECEPTY
BRICKNIC SALSA VERDE
Ingrediencie:
- 6–8 zelených tomatillo-s (použiť bez šupky)
- 1 biela cibuľa (nakrájaná na štvrtiny) 2–3 strúčiky cesnaku (ošúpané)
- 1–2 sušené červené chili papričky (podľa chuti)
- 1–2 bobkové listy Kvapka olivového oleja
Morská soľ podľa chuti (Voliteľné) Čierne korenie alebo rascové semienka na zvýraznenie chuti
Inštrukcie:
Predhrejte Bricknic na grile alebo v rúre, kým nebude horúci (približne 10–15 minút na strednom ohni). Pripravte ingrediencie: Odstráňte šupku z tomatillos a dôkladne ich umyte, aby ste odstránili lepkavosť.Nakrájajte cibuľu na štvrtiny.Ošúpte strúčiky cesnaku.
Zostavte v Bricknic: Umiestnite tomatillos, cibuľové štvrtiny a strúčiky cesnaku do základne varného kameňa Bricknic.Pridajte sušené červené chili papričky a bobkové listy. Pokvapkajte olivovým olejom a hojne posypte morskou soľou.
Varte: Zatvorte veko Bricknic a vráťte ho späť na gril alebo do rúry.Nechajte piecť asi 25–30 minút, kým nie sú tomatillo-s mäkké a mierne popukané a cibuľa jemná.
Mix: Akonáhle sú opražené, vyberte obsah a nechajte ho mierne vychladnúť. Rozmixujte všetky suroviny do hladka (alebo na požadovanú konzistenciu). Prispôsobte soľ a úroveň korenia podľa chuti.
Podávajte: Podávajte teplé alebo studené s tacos, grilovanou zeleninou alebo tortilla chipsami. V tehlovej peci na varenie je možné zdravo pripravovať zeleninu, ryby, nové zemiaky, mäso a dokonca aj kúsky ovocia.
MORSKÝ VLK NA SOLI
Vyskúšajte tento jednoduchý, ale pôsobivý recept na morského vlka v soľnej kruste. Ryba je naplnená citrónom a bylinkami, obalená v zmesi soli a vajec a pečená do dokonalosti. Veľkolepý spôsob, ako zachovať prirodzenú šťavnatosť ryby a ohromiť svojich hostí! Soľou pokrytá zlatá ryba
Ingrediencie:
- 1 kg kamennej soli
- 1 pražma
- 2 vajcia
- 1/2 citrónu
- Tymian a rozmarín
Pokyny:
1. Príprava:Vložte citrón a bylinky do brucha pražmy.V miske zmiešajte kamennú soľ, tymian, rozmarín a nastrúhanú citrónovú kôru.Pridajte vaječné žĺtky do zmesi a všetko dobre premiešajte.
2. Skladanie tehly:Vložte svoju pražmu do tehly.Úplne zakryte pražmu so soľnou pastou.
3. Konečné varenie:Predohrejte rúru na 180°C.Rybku pečte asi 20 minút bez veka. Soľná pasta by mala získať zlatistú farbu a stuhnúť. Môžete to overiť tak, že do nej zaklepete lyžicou.Akonáhle je upečená, rozbite soľnú pastu a vaša pražma bude perfektne uvarená.
BRICK BRIOCHE VENDÉENNE
Pečenie brioche má niečo magické: jemná, maslová textúra, bohatá aróma a uspokojenie z tvarovania a pečenia vlastného chleba. S týmto receptom posuniete svoje pečenie brioche na novú úroveň pomocou pečenia v kuchynskej tehle Bricknic. Jedinečný proces parenia v tehle vytvára neodolateľne jemnú striedku a zlatú, lesklú kôrku. Ideálne na zdieľanie alebo na vychutnanie samostatne, tento recept kombinuje tradíciu s inovatívnym prístupom.
Ingrediencie, ktoré potrebujete:
- 65g teplého mlieka
- 40g cukru
- 4g sušeného droždia alebo 1/4 kocky čerstvého droždia
- 250g múky
- 1/2 čajovej lyžičky soli
- 1 vajce
- 40g masla (pri izbovej teplote)
- 1 polievková lyžica creme fraîche
- niekoľko kvapiek vody z pomarančových kvetov
- 1 vaječný žĺtok (zmiešaný s trochou vody na potretie)
Pokyny:
1. Príprava cesta: a. Zmiešajte mlieko, cukor a droždie, kým sa dobre nespoja. b. Pridajte múku, soľ a vajce do zmesi s kvasnicami. Hnetiete, kým nevznikne hladké cesto. Zapracujte maslo, creme fraîche a pomarančovú vodu a pokračujte v hnetení, kým cesto nie je elastické a hodvábne. c. Nechajte cesto odpočívať pri izbovej teplote 2 hodiny, potom ho dajte na noc do chladničky, aby pomaly kyslo a vyvinulo svoju chuť.
2. Tvarovanie brioche: a. Na ďalší deň jemne rozvaľkajte cesto, aby ste uvoľnili akumulovaný plyn. Rozdeľte cesto na šesť dlhých prúžkov. b. Zapleťte tri prúžky dohromady, aby ste vytvorili jednu brioche. Opakujte s ostatnými tromi prúžkami na druhú brioche.
3. Príprava tehly: a. Namáčajte hornú časť tehly do vody na prípravu na pare. b. Potrite zapletenú brioche zriedeným žĺtkom a nechajte ju odpočívať 30 minút. 4. Konečné varenie: a. Predhrejte rúru na 200 °C (392 °F) a dajte celú tehlu dnu na 15 minút, aby sa dobre zohřiala. c. Vložte brioche do tehly a pečte 10 minút. d. Po 10 minútach odkryte tehlový súbor, natrite brioche ďalším žĺtkom na lesklý povrch a pečte ďalších 10 minút pri 180°C. e. Odstráňte brioche z tehlového súboru a rúry a nechajte vychladnúť na mriežke najmenej 20 minút, aby sa stuhlo a zabezpečilo sa najlepšie textúra.
ŽIVÁNSKA - super jednuduché na grile, v rúre
Parametre
Príslušenstvo
Zvážte aj tieto produkty
PÁR INFORMÁCIÍ NAVYŠE
Dodávku grilov na palete je možné načasovať s presnosťou na +/-2 dni dopredu - na Vami určený dátum. Nie je možné garantovať presný dátum/.
Do poznámky k objednávke prosím zadajte požadovaný orientačný dátum dodávky.
Ak si chcete váš nový gril/pizza pec rovno odviezť*, vojde vám do vášho auta?
Naše skúsenosti s nakladaním krabíc do rôznych vozidiel:
1. Gril Campingaz Onyx vojde do VW Passat Kombi
2. Gril Broil King Regal 590 vojde do Huyndai Tucson
3. Gril Broil King Crown 410 sme vopchali do Citroen C3
4. Pizza pec Ooni Koda 16 vojde Tesla Model 3
Všeobecne neodporúčame sedany
*tovar objednaný na osobný odber je pripravený do 30min /počas pracovných dní/. Tovar označený v predajni, je možné odobrať okamžite.
Predajňa, sklad a výdajné miesto sú na jednom mieste. Parkovanie pod budovou /zadarmo /.
Ako sa k nám dostanete.../vchod A 2. poschodie/
Otváracie hodiny:
Po: 9:30-17:00
Ut: 9:30-17:00
St: 9:30-18:00
Št: 9:30-18:00
Pi: 9:30-18:00
So-Ne: zatvorené
/otváracie hodiny samozrejme vieme prispôsobiť individuálne na základe dohody aj počas víkendu/
Ako to u nás vyzerá...